in

Trends voor herfstjassen 2021 + hoe dragen & inspiratie

(Last Updated On: March 21, 2021)

Trends voor herfstjassen 2021

Op zoek naar de perfecte jas voor de herfst? In dit artikel staan de trends voor herfstjassen 2021 voor je uitgelicht.

Jassen zijn een investering. Voor minimaal vier maanden per jaar zijn we afhankelijk van hen om ons warm te houden, beschermd tegen de elementen en er goed uit te zien (want zodra de sneeuw begint te vallen, is de kans groot dat dit je outfit is). In dit artikel staan de trends voor herfstjassen 2021 voor je uitgelicht.

Herfstjassen trends

Faux fur

Zet nepbont op een jas en het ziet er meteen veel luxueuzer en ook een beetje retro uit. Je kunt met faux fur op vele manieren variëren. Denk bijvoorbeeld aan de geliefde teddy coat. Faux fur zorgt er niet alleen voor dat jij de herfst en winter warm doorkomt, maar creëert tegelijkertijd een stijlvolle en casual look.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Colder Days | An autumnal throwback to the 70s. Coat: 53015711 Boots: 57016704 #MangoFW19 #Mango

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango) op

Neutrale puffers

Voor degenen onder ons die in een erg koud winterklimaat leven, is een pufferjas niet alleen een mode-keuze; het is een regelrechte noodzaak. Maar gelukkig worden puffers met elk voorbijgaand seizoen chiquer, dus we zijn blij te kunnen delen dat dit het jaar wordt van de neutraal getinte puffer.

Beige, bruin en crème zijn allemaal uitstekende keuzes als je jouw standaard zwarte jas wil vervangen.

 

Verfijnde wollen jassen

Is er iets chiquer dan een klassieke wollen jas in blazerstijl? Ik denk het niet. Ik heb er deze winter net in geïnvesteerd en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn manier van kleden ten goede is veranderd. Het maakt bijna niet uit wat je eronder draagt, want de gepolijste jas zorgt ervoor dat je algehele look er verfijnd uitziet.

 

 

Gewatteerde jassen

Modieuze en praktische, warme gewatteerde jassen waren overal in de straten van Kopenhagen te zien. Vaak gespot in kakigroen of vervaagd geel, we kunne gerust zeggen dat de trend een voorloper is voor de modeweek.

Je kunt voor een kort en cropped model gaan, maar de jassen staan ook enorm fashionable wanneer ze erg lang zijn en open hangen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eat your greens, kids ⁣?? #pullandbearcommunity #pullandbear ⁣

Een bericht gedeeld door Pull&Bear (@pullandbear) op

 

Ruiten

In navolging van de grote trend van tweed en historische stoffen van dit jaar, zijn geruite jassen zowel strak als stijlvol – perfect voor een slimmere look. Ze staan bij iedere soort outfit enorm stijlvol. Ook hier geldt dan zowel een kort, als een langer model erg goed staan.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Discover essential cover-ups from our new Coats Collection #zarawoman Thank you @kris_grikaite

Een bericht gedeeld door ZARA Official (@zara) op

 

De nieuwe trenchcoat

Geloof het of niet maar de trenchcoat blijft telkens opnieuw terugkeren. Ditmaal kan hij niet gek genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een leren variant of in bonte kleuren. Het is maar net hoe jij je voelt en jezelf wilt stijlen voor de herfst.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wednesday look by @izzydilg ?⁣⁣ ⁣⁣ ?- Patent Long Jacket (1561-000181)⁣⁣ ?- Mini Top Handle Flap Bag (1015-002408)⁣ #beNAKD #nakdfashion

Een bericht gedeeld door NA-KD.com (@nakdfashion) op

herfstjassen-trends
herfstjassen-trends

(Unsplash)

 

Lees ook: modetrends 2021

 

Written by admin