in

Leuke cadeau-ideeën voor fashion liefhebbers

(Last Updated On: December 26, 2022)

Leuke cadeau-ideeën voor fashion liefhebbers

Heb je een fashionista in je familie of vriendengroep? Zo één wiens kleerkast uitpuilt en elke dag wel weer een nieuwe outfit tevoorschijn tovert? Dan zie jij er vast altijd tip top in orde uit met al die modetips die je gratis krijgt. Maar wat schenk je een modeliefhebber nu voor de feestdagen? Een bon van haar favoriete winkel is namelijk al snel wat saai en kleding schenken is ook niet altijd makkelijk, want wie weet koop je iets dat helemaal niet meer hip is 😉

 

Tijdschrift abonnement

Scrollen door Instagram voor de mooiste outfits en het internet afspeuren voor inspiratie, het is hoe een echte fashionista anno 2022 te werk gaat. Maar een cadeautje mag gerust wat nostalgischer zijn, nietwaar?

Schenk daarom een abonnement voor een modetijdschrift zoals Glamour, Vogue of Elle. Ook oude, vintage exemplaren van iconisch tijdschriften zijn een perfect cadeau.

Denk aan een unieke ‘90s cover, een fameuze Chanel collectie of een interview met één van haar favoriete designers. Op Etsy kan je heel wat oude magazines terugvinden.

Kleren: hit or miss?

Aan een fashion liefhebber nieuwe kledij schenken is vaak een hit-or-miss situatie. Het is namelijk een beetje zoals aan een wijnkenner een flesje uit de supermarkt schenken.

Daarom speel je het beter wat veiliger. Zo kan je een bon geven van haar favoriete webshop, en kies er best eentje dat meerdere merken voor leuke kleding voor dames verkoopt.

Daarnaast kan je ook wat inspiratie opdoen in modetijdschriften of via Instagram accounts die ze volgt. Filter door de stories van je favoriete fashion influencers en je vindt zeker wel een super coole trui, pyjama, paar oorbellen of handschoenen waarmee je haar verrast.

Bewaar sowieso de doos en het bonnetje zodat ze het wel nog steeds kan terugsturen als de maat of kleur niet goed is.

cadeaus voor fashionista
cadeaus voor fashionista

Take care

Natuurlijk wil een modeliefhebber zo lang mogelijk genieten van haar pareltjes van kledij. Daarom kan je ook accessoires schenken die je favoriete schoenen en kleding een langer leven geven.

fashion-liefhebber-cadeautjes
fashion-liefhebber-cadeautjes

Zo heb je veel leuke boeken vol tips om zorg te dragen voor kleding, maar ook natuurlijk zeepjes en producten om vlekken uit wollen truien te krijgen. Door “spot cleaning” en minder wasbeurten, gaan je kleren namelijk veel langer mee!

cadeaus-voor-fashionliefhebber
cadeaus-voor-fashionliefhebber

Ook een kledingstomer is minder warm en intens dan een strijkijzer, dus perfect voor je favoriete pantalon of zijden jurk.

Written by admin