in

Snelle kapsels: knotjes en buns

(Last Updated On: July 12, 2019)

Als ik haast heb, wil ik een snel kapsel. Meestal kies ik dan voor een snel opsteekkapsel of ga voor een leuk knotje. High top buns zijn niet voor mij (ik heb een ovaal gezicht, dan staat dat niet zo: bekijk hier kapsels voor een ovaal gezicht), maar ik hou net wel heel erg van een rommelig knotje. Ik verzamelde enkele prachtige kapsels met allerlei knotjes en buns: have fun! En nee, voor een keertje eens geen man bun!

Snelle kapsels

buns-knotjesPrachtige high top bun als knotjeskapsel met enkele losse lokjes in haar kapsel (SHYPULIA TATSIANA via shutterstock.com)

chique-knotje

De prachtige Julia Roberts met een chignon knotje (of heet dat nu banana bun sinds kort?) (Featureflash Photo Agency via shutterstock.com)

kapsel-dot

Een heel speciaal knotjeskapsel: eerst maak je een invlecht, en daarna steek je de rest van je haren op in een knotje (Alter-ego via shutterstock.com)

knotje

Mooi opgestoken knotjes kapsel met vlechten (Anastasiia Moiseieva via shutterstock.com)

knotjes-bun-met-pony

Een knotjeskapsel is een perfect kapsel voor een dagje thuis of een koffiedate! (Elena Stepanova via shutterstock.com)

knotjes-lang-haar

Heel leuk knotjeskapsel en een prachtige blonde haarkleur, afgewerkt met een coole winged eyeliner (Patronestaff via shutterstock.com)

knotjes-lang-haar-2

Dit is zo’n prachtige sensuele look! Een hoge knot en enkele lokjes haar die nonchalant uit haar knotjeskapsel vallen (Olga Brik via shutterstock.com)

Supersnelle kapsels

knotjeskapsels-3

Louise Coleman draagt hier een mooi knotjeskapsel met een low bun (Featureflash Photo Agency via shutterstock.com) ook weer een heel snel kapsel om te maken

knotjeskapsels-4

Een opsteekkapsel/ Knotjeskapsel van Mila Kunis (Ga Fullner via shutterstock.com)

knotjeskapsels-5

Nog een heel classy bun van Sarah Jessica Parker (Jstone via shutterstock.com) in haar prachtige blonde haren

knotjeskapsels

De prachtige Lauren Conrad draagt hier een heel simpel knotjeskapsel als opsteekkapsel (Everrett Collection via shutterstock.com)

laag-knotje-2

Een prachtige low bun in een blonde haarkleur en pied-de-poule blouse (frantic00 via shutterstock.Com)

laag-knotje-knotjeskapsels

Een prachtige bun en rode lipstick (Luba V nel via shutterstock.com)

lage-knotjes

Een mooie rommelige knot van Jessica Alba (Featureflash Photo Agency via shutterstock.com) is echt zo effortlessly chique!

rommelig-knotje

Prachtig knotjeskapsel met mooie make-up en een grijze top (Dasha Romanova via shutterstock.com)

rommelig-knotje-opsteekkapsels

Een prachtige knot, zo mooi met al die highlights in haar kapsel ! (frantic00 via shutterstock.com)

snelle-knotjes

Busy mama Jessica Alba  rdraagt hier zo’n cute high top bun, een messy ballerina bun:(Everrett collection/ shutterstock.com)

top-bun

Een super cute high top bun of ballerina bun als knotjeskapsel! Zo leuk gemaakt 🙂 (Anastasiya Domnitch via shutterstock.com)

top-bun-kapsels

Superschattige bun en een glittertop (Luba V Nel via shutterstock.com)

top-bun-knotjeskapsels

Lauren Conrad begrijpt het helemaal! Haar chique knotje (high top bun)  ziet er heel fancy uit met deze outfit(Kathy Hutchins via shutterstock.com)

ballerina-bun

Prachtig knotjeskapsel met rode lipstick (Subbotina anna via shutterstock.com)


knotjes-kapsels

Een prachtige look: een knotje als opsteekkapsel en een mooie neutrale ooglook (SHYPULIA TATSIANA via shutterstock.com)
knotjes

Een hele mooie low bun als snel kapsel – en een prachtige bloemetjesblouse (PanicAttack via shutterstock)

laag-knotje

Een rommelig knotje is een ideaal snel kapsel, mooie bruine kapselkleur (chombosan via shutterstock.com)

messy-bun-2

Prachtig opsteekkapsel, dit knotjeskapsel! Heel mooi ook als bruidskapsel of gala kapsel (Julia Luzina via shutterstock.com)

snelle-kapsels-knotjeskapsels

De prachtige lage chignon van Charlize Theron ( Everett Collection via shutterstock)

top-bun-2

Makkelijk en snel knotjeskapsel: een hoge knot – perfect kapsel in de zomer (Androlia via shutterstock.com)

top-bun-3

Nog een mooi galakapsel dat je met een hoge knot kan maken (en wat een prachtige jurk heeft ze aan) (Luba V Nel via shutterstock.com)

Leuke opgestoken buns

Dit prachtige knotjeskapsel is gemaakt met enkele vlechten erin, prachtig! Een soort van messy chignon, ook een prachtig opsteekkapsel dat je snel kan maken. Ook dit is een erg mooi knotje! Vergeet ook zeker niet je gezicht te framen met enkele lokjes als je een knotje draagt, anders staat het al snel erg streng. Een mooi rommelig, en toch classy knotje! Nog een bun met een vlechtje! Hier is mijn haar vrees ik nog een beetje te kort voor… maar wat een superleuk kapsel! Lauren weet altijd hoe ze classy voor de dag moet komen! Zelfs een knotje staat haar stylish 🙂 Dit is ook zo’n leuk knotjeskapsel! Helemaal niet storend dat je de speldjes ziet zitten, I love it! Ook dit kapsel maak ik heel erg vaak: een chignon die ik dan een beetje messy maak.

Knotjeskapsels

knotjes-kapselsWat een prachtige knotjeskapsels! Wat vinden jullie van deze knotjeskapsels? Knotjes maken in je haar is helemaal niet moeilijk, dit zijn dus perfecte kapsels voor als je weinig tijd hebt ‘s ochtends.