in

Prachtige en snelle feestkapsels voor lang haar

(Last Updated On: July 12, 2019)

Zoek je nog mooie feestkapsels voor lang haar? Weet je al wat je met de feestdagen en eindejaar/nieuwjaar gaat aantrekken maar twijfel je nog over een leuk feestkapsel? Misschien is de gelegenheid wel wat meer chique en zoek je een prachtig galakapsel voor lang haar? Wij gingen alvast op zoek naar een hele hoop kapselinspiratie en nog veel beter: dit zijn allemaal redelijk snelle kapsels! Dan kan je ook nog eventjes een momentje voor je zelf nemen, toch? (Kijk hier voor feestkapsels voor kort haar)

Feestkapsels voor lang haar

feestkapsels-halflang-haar

Dit feestkapsel voor lang haar met vlechten is een mooi half opgestoken feestkapsel en heel erg snel om te maken! Als dat niet handig is? Je verdeelt je (gesteilde) lange haar in verschillende plukken en maakt daarna enkele vlechten. Die vlechten laat je halverwege mooi samenkomen en maak het vast met enkele speldjes. Maak deze look af met wat glansspray, een serum of een leuke glitterspeld. Voilà, klaar is je feestkapsel! (bron) (nog meer kapsels)

feestkapsels-vlecht

Nog een prachtig feestkapsel met vlechten, maar bij dit kapsel is het hele haar gevlochten. Ook voor dit kapsel heb je best wel wat speldjes nodig om je haar op zijn plaats te houden. Haal enkele strengen uit je haar om een nonchalante look te creëren en werk af met een beetje glansspray. (bron)

feestkapsels-vlechten

Heb je weinig tijd voor je feestkapsel? Geen probleem! Maak snel 1 grote vlecht en drapeer je vlecht over je hele hoofd. Maak weer vast met enkele speldjes en vergeet ook zeker je haarspray niet. Ziezo, jouw prachtige feestkapsel voor lang haar is snel gefikst! (bron)

Feestkapsels lang haar met glitter

feestkapsel-lang-haar

Op zoek naar een razendsnel feestkapsel? Feestkapsels voor lang haar zijn snel-snel feestelijk gemaakt door een beetje glitter in je haar aan te brengen! Staat supermooi en is echt heel erg snel. Zorg er wel voor dat je een goede glitter uitkiest en was en style je haren op voorhand. (bron)

feestkapsel-glitter

Afhankelijk van je haarkleur, kan je ook de kleur glitter kiezen die je aanbrengt in je haar. Zo krijg je supersnelle feestkapsels! Dit zou je ook makkelijk als galakapsel kunnen dragen.(bron)

opsteekkapsels-glitter

Ook een superleuk feestkapsel: verdeel je haar in 2 grote parten en maak twee grote vlechten. Van iedere vlecht maak je dan weer een knotje dat je opsteekt en vaststeekt met speldjes. Nog een flinke dot glitter aanbrengen en hoppa, klaar is jouw vlechtkapsel en feestkapsel! (bron)

Feestkapsels: opgestoken feestkapsels

feestkapsels-opgestoken

Wil jij liever een klassiek feestkapsel voor lang haar? Maak dan deze prachtige low bun! Krul je haren en maak erna een low bun. Werk af met een mooie krans of speld. (bron)

Feestkapsels halflang haar dames

feestkapsels-2

Feestkapsel halflang haar dames: een snel en makkelijk feestkapsel! Krul de onderkant van je haren en borstel de krullen uit. Zo krijg je hele zachte krullen met toch een mooie definitie.

Half opgestoken feestkapsels

feestkapsels-lang-haar

Een halfopgestoken feestkapsel is snel gemaakt en staat heel erg chique! Krul je lange lokken en focus je daarbij vooral op de onderkant van je haar. Maak een mooie vlecht met het bovenste gedeelte van je haar. Zo, jouw eindejaarslook is helemaal klaar! (bron)

bijzondere-feestkapsels

Wil je een bijzonder halfopgestoken feestkapsel? Maak dan dit prachtige feestkapsel met een strik in je haar! En rarara: de strik zelf is ook gewoon uit je eigen haar gemaakt! Krul je haren om er een grove slag in te krijgen, en maak daarna de strik. Maak je feestlook helemaal af met wat glitter op de strik én op enkele haarstrengen.(bron)

Feestkapsels met krullen

feestkapsels-krullen

Je krultang is je beste vriend voor deze look! Dit feestkapsel met krullen maak je in een handomdraai als je het gewend bent je haren te krullen. Vergeet je kapsel zeker niet goed voor te bereiden en werk af met haarspray, zo hou je je kapsel in topvorm tijdens alle feestjes! (bron)

feestkapsels

Een iets meer boho-feestlook! Maak krullen in je feestkapsel, daarna maak je een snelle vlecht en je maakt dit prachtige kapsel af met een mooie krans in je haren. (bron)