in

How to : Ariana Grande paardenstaart

(Last Updated On: July 12, 2019)

De paardenstaart van Ariana Grande begint een iconisch kapsel te worden… Ik vind het zelf echt een prachtig kapsel, maar hoe maak je dat kapsel zelf? Miss Ariana heeft natuurlijk iedere dag de hulp van een legertje kappers en visagisten, maar wij kunnen het ook gewoon lekker zelf. Ik weet al welk kapsel ik morgen eens ga testen!

(bron afbeelding boven:  Featureflash Photo Agency via shutterstock)

Ariane Grande paardenstaart

ariana-grande-paardenstaart

Ariana Grande heeft echt zulk mooi haar! (Featureflash Photo Agency/ Shutterstock.com Hier draagt ze haar signature kapsel: de Ariana Grande paardenstaart (een hoge paardenstaart)

ariana-grande-kapsel

Ariana Grande‘s prachtige hoge paardenstaart (Jaguar PS / Shutterstock.com)

Ariana Grande paardenstaart

Waarom draagt Ariana Grande altijd een paardenstaart?

Heb jij jezelf ook al afgevraagd waarom ze eigenlijk altijd zo’n hoge en strakke paardenstaart draagt? En ook, die paardenstaart moet toch pijn doen om te dragen, lijkt me… het is zo’n strakke paardenstaart.

Hoe ziet het echte haar van Ariana Grande eruit?

We weten allemaal dat de hoge paardenstaart van Ari helemaal nep is, maar hoe ziet haar echte haar er dan uit? Wel, haar echte haar is hélemaal anders! Ze heeft halflang, krullend bruin haar! In 2018 postte ze een filmpje van haar natuurlijke haar op Instagram en een fan heeft het zelf nog kunnen sharen voor ze het alweer van het internet haalde:

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HER CURLS I’M CRYING HER NATURAL HAIR IS SO PRETTY A WHOLE ANGEL

Een bericht gedeeld door yourarisource (@yourarisource) op