in

Bobkapsels met pony

(Last Updated On: July 12, 2019)

Over bobkapsels heb ik de laatste tijd al veel geschreven: messy bobkapsels, bobkapsels met een ombre-effect erin, lange bobkapsels (lob)… je kan wel stellen dat ik helemaal om ben! Zeker nu ik zelf ook een bobkapsel heb, ben ik steeds op zoek naar wat nieuwe kapselinspiratie om met jullie te delen. Vandaag op het menu? Bobkapsels met een pony!

    1. Bobkapsels met een pony

Een pony past eigenlijk bij ieder bobkapsel: het maakt je bob ineens een heel stuk zachter (en je gezicht ook). Een hele scherpe bob kan je namelijk een erg strenge look geven.

blond-bobkapsel-pony

Blond bobkapsel met een rechte pony (en supercute zwarte trui) (sanneberg via shutterstock.com)

bob-lange-bles-pony

Keira Knightley heeft een mooi sleek bobkapsel (Dan Kosmayer via shutterstock.com)

bob-pony-met-ombre-haarkleur

Glee actrice Dianna Agron heeft hier een waanzinnig mooi blond bobkapsel met een schuine pony, het staat haar zo mooi! (Tinseltown via shutterstock.com)

    1. Nieuwe stijl bobkapsels

bob-schuine-pony-bles

Cameron Diaz heeft hier een mooie blonde bob met een schuine pony (bles) (Featureflash Photo agency via shutterstock.com)

bobkapsel-met-pony-2

Super mooie bob met pony in een waanzinnige koperhaarkleur! (Katya Yacenco via shutterstock.com)

bobkapsel-pony-2

De mooie blonde bob met pony van Taylor Swift (Joe Seer via shutterstock.com)

bobkapsel-pony

Taylor Swift heeft een supermooi bobkapsel met een rechte pony (een gekrulde bob) (Kathy Hutchins via shutterstock.com)

bobkapsel-rechte-pony

Wat een vamp! De rode lipstick maakt dit bobkapsel met rechte pony echt helemaal af! (Eugene Partyzan via shutterstock.com)

      1. Cute bobkapsel met een schuine pony

bobkapsels-met-pony

Super cute bobkapsel met een schuine pony en een offshoulder t-shirt (Sofi Photo via shutterstock)

bobkapsels-pony-boblijn

Heel mooi bobkapsel met een rechte pony, echt een statement kapsel! (Mayer George via shutterstock.com)

lob-kapsel-met-pony

Jennifer Lawrence heeft hier een lobkapsel met pony (Featureflash Photo Agency via shutterstock.com)

lob-kapsel-pony-blond

Rond gefohnde bobkapsel met een schuine pony en prachtige zalmroze trui (Sofi Photo via shutterstock.com)

pony-bobkapsel

Taylor Swift (Jaguar PS via shutterstock.com) en haar mooie bobkapsel met pony

rechte-pony-kapsel-bob

Prachtige zwarte bob met rechte pony en gestreept t-shirt (Eugene Partyzan via shutterstock.com)

Een wavy bob in een prachtige bruine haarkleur met een rechte pony     Een wavy bob met een lichte ombre erin en een rechte pony   Een wavy bob (bruine haarkleur) met een rechte pony   Een donkerrode bob (eerder een lange bob, lob-kapsel) met een schuine pony       Ik krijg van dit kapsel echt sixties-vibes! Alizée (de zangeres van ‘Moi, lolita’) met een bruine korte bob (die zachtjes naar binnen gefohnd is) en een rechte pony   Een prachtige donkerbuine lob et een rechte pony (en boy, wat een prachtige oogmake-up bij dit kapsel!!)   Een donkerbruine bob met rechte pony (en wat slag in de bob): perfect voor Aziatisch haar!       Een zwarte bob met een rechte pony. Wat komen haar ogen prachtig uit zo!   Een rode lange bob met een rechte pony. Prachtig!     Ook Katy Perry werd al vaak met een bob gespot: hier heeft ze een zwarte lange bob met een schuine pony Emma Stone is duidelijk ook al fan van bobkapsels: een rode bob met schuine pony Dit is mijn droomhaarkleur: een koele blonde, lichtbruine haarkleur. In een bobkapsel met een rechte pony… love it! Zo blij dat deze haartrend terug is! Nog eens een gitzwarte haarkleur: dit bobkapsel is er eentje waarbij de haarpunten naar binnen gestyled zijn, en met een spikey rechte pony   As bobkapsels met een pony ergens goed voor zijn, is het om je ogen flink in de verf te zetten 😉 Hier zie je een kort donkerbruin bobkapsel met een rechte pony. Taylor Swift: koningin van de bobkapsels met pony! Omdat ze een ietwat langwerpig gezicht heeft met een hoog voorhoofd, is dit een prima keuze voor haar gezichtsvorm. Een blonde bob met een zachte pony (zie je hoe deze pony niet zo hard recht geknipt is, maar haar natuurlijke slag er een beetje doorheen komt?).     Nog eens Taylor Swift met haar heerlijke bobkapsel: ze heeft hier een blonde haarkleur (eerder zand of koren), een bob die ze met een krultang wavy gemaakt heeft – nuja, haar haarstylist – en een rechte pony die rond gestyled is.   Een pittig rood kapseltje: een rode haarkleur (misschien zelfs eerder oranje haarkleur te noemen?) in een pittig opgeknipte bob en een schuine pony     Een knalrode lob (lange bob) met een rechte pony Met dit kapsel ben ik enkele maanden geleden naar Toni Kalin gestapt om mijn haar te laten knippen: een heerlijk messy bob in een blonde haarkleur (met enkele highlights erin) en een schuin geknipte pony   Highlights in een bobkapsel kunnen trouwens ook prima!     Jup, dit bobkapsel blijft mijn grote favoriet… kan iemand mij de gegevens van Taylors haarstylist bezorgen? 😉 Haar haarkleur en haarsnit zijn perfect!     Ladies, denk eraan: kapsels met een pony zijn perfect om alle aandacht op je ogen te vestigen! Besteed dus zeker een beetje extra aandacht aan je oogmake-up, je zal het verschil zien!     En om in zomerse sferen te blijven: een bobkapsel met rechte pony en een heerlijk zomers hoedje!

Welke van deze bobkapsels vinden jullie het mooiste? Ik vind Taylor Swift echt zo leuk staat met haar pony-bobkapsel! Ik zou willen dat ik zo’n kapsel makkelijk zelf kon dragen, maar iedere keer ik een probleem heb als ik dat aan mijn kapper vraag… blijkt toch moeilijk te zijn, een goede bob kunnen knippen en daarbij een goede pony/bles.