in

Ken jij deze shop-feestdagen al?

(Last Updated On: September 28, 2020)

Ken jij deze shop-feestdagen al? Shoppen is natuurlijk altijd leuk om te doen. Nu is het alleen wel zo dat al dat shoppen ervoor kan zorgen dat je aan het einde van de maand helemaal rood staat. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Wil je toch kunnen shoppen zonder dat je hiervoor de hoofdprijs betaalt dan is het handig om je aankopen te doen op een van de nieuwe of nieuwere shopfeestdagen.

Om je hier wat beter mee op weg te helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt met de beste shopfeestdagen die er gekozen kunnen worden. Dankzij deze selectie weet je precies welke dagen je in je agenda zou moeten zetten!

Black Friday

Black Friday – dit is dé sale die nagenoeg iedereen wel zal kennen. Op deze dag is het mogelijk om echt enorm veel geld te besparen op je aankopen via het internet. Het leuke aan deze sale is dat je niet alleen kleding kunt bestellen, maar ook alle andere soorten spullen. Zo kan je zelfs overstappen op een nieuwe energiemaatschappij als je dit al voor een tijd lang wilde doen. Belangrijk is om er wel op tijd bij te zijn, je bent namelijk echt niet de enige die op deze dag nieuwe aankopen in huis wilt halen!

Cyber Monday

Cyber Monday – ben je in het bijzonder op zoek naar nieuwe elektronica dan is Cyber Monday de beste dag om in de gaten te houden. Op deze dag kun je alle soorten apparaten vinden voor de laagst mogelijke prijs. Net als bij Black Friday is het op Cyber Monday mogelijk om tientallen tot zelfs honderden euro’s te besparen op je aankoop. Deze hoge kortingen komen zeker van pas als je al een tijd lang op zoek was naar een mooie nieuwe tv of een andere telefoon. Hou zeker je favoriete webshops in de gaten voor goede Cyber Monday Deals.

Singles Day

Singles Day – zoals je wel aan de naam kunt zien is dit dé dag voor alle singles in ons land. Deze feestdag is echt over komen waaien uit Azië. Hier vieren ze deze dag namelijk vrij uitbundig. Op deze dag is het de bedoeling dat je je als single trakteert op iets leuks. Een lekker luchtje of een nieuwe jurk bijvoorbeeld. Om mensen te prikkelen om een aankoop te maken zijn er veel bedrijven die hoge kortingen in rekening brengen. Uiteraard kunnen ook niet singles shoppen deze dag. 

National Glamour Day

National Glamour Day – hoewel dit een iets minder bekende dag is voor de shoppers is het wel een leuke dag om in de gaten te houden. National Glamour Day is bedacht door het tijdschrift Glamour. Op deze dag kan je ook weer de beste aanbiedingen vinden. Het is een feestdag die voornamelijk is bedoeld voor de dames, al zijn er veel winkels die ook herenkleding in het assortiment hebben liggen. Ben je op zoek naar de beste kleding van Nederlandse modewinkels dan zou ook jij National Glamour Day zeker even in je agenda moeten zetten voor dit jaar. 

foto: Erik Mclean / Unsplash

Written by admin