in

National Glamour Day 2020: enkele interessante kortingscodes

(Last Updated On: April 9, 2020)

National Glamour shopping day zaterdag 11 april 2020

De Glamour National Shopping day is een week verplaatst (oorspronkelijk zou het op 4 april plaatsvinden), maar door de coronacrisis wordt het een online only shoppingervaring en is het dus een weekje verplaatst.

Wat te shoppen tijdens de National Glamour day?

Ik ga zelf mijn collectie weer een beetje aanvullen: ook al zit ik nog steeds in een low buy (waarom stopte ik met mijn no buy dit jaar?), mijn voorraden beginnen op te geraken en wie weet hoe lang moeten we nog in quarantaine blijven. De items die ik op mijn lijstje heb staan, koop ik ieder jaar met wat korting (mijn favoriete producten van Paula’s Choice)

Welke online shops doen mee?

 

Het is morgen weer National Glamour Day (what’s in a name ;)) en dat wilt zeggen: korting. Nu, als je mij ondertussen een béétje kent, weet je dat ik je nooit zomaar ga aansporen om te kopen, kopen, kopen. Maar… mocht je net toe zijn aan een vervanging van een paar schoenen, een goede dagcrème of heb je gewoon echt iets nodig, is het wel fijn om korting te krijgen, toch?

Helaas is het voor de Belgen onder ons alwéér geen vetpot (ik vind het echt jammer dat ik dit ieder jaar weer moet herhalen) en zijn er een hoop kortingen die je als Belg niet kan gebruiken.

National Glamour Day kortingscodes:

 1. Bol.com: surf naar bol.com/glamourday
 2. Wehkamp (niet voor België) wehkamp.nl/glamour
 3. De Bijenkorf  bijenkorf.nl/national-glamour-day   of   bijenkorf.be/national-glamour-day
 4. Douglas (kortingscode GLAMOUR2019)
 5. Mango (kortingscode GLAM19)
 6. Hudson’s Bay
 7. The Little Green Bag (kortingscode GLAMOUR19)
 8. Asos (ASOSXGLAMOUR)
 9. Paula’s Choice GLAMOUR2019
 10. About You (GLAMDAY19)
 11. Hunkemoller (Glamour@hkm2019)

 

glamour-national-shopping-day

 

Ik ga alvast mijn holy grail skincare van Paula’s Choice shoppen en voor de rest eens kijken of ik enkele items kan vinden van mijn lente capsule wardrobe wishlist 🙂

Written by admin

One Comment