in

Zo wordt TV-kijken als koppel nooit saai

(Last Updated On: November 27, 2023)

Zo wordt TV-kijken als koppel nooit saai

Kijken jij en je partner vaak samen naar TV? Dan ben je wellicht niet alleen, want dat is wat de meesten doen wanneer ze eindelijk klaar zijn met het werk en het huishouden. Samen in de zetel ploffen en kijken naar jullie favoriete programma kan dan ook zeer ontspannend zijn, maar wanneer dit jullie vaste avondactiviteit is, begint dit misschien wat te vervelen. Met volgende tips wordt TV-kijken met je partner nooit saai. 

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash

1. Kies interessante shows en films

Eén van de meest voor de hand liggend, maar wel goed idee om je TV-kijkavonden spannend te houden, is om shows en films te kiezen die jullie beiden interesseren. Misschien hou je enorm van komedies, terwijl je partner liever naar spannende actiefilms kijkt. Zoek naar een compromis of wissel af tussen genres. Het belangrijkste is dat jullie allebei enthousiast zijn over wat jullie kijken.

2. Thema-avonden

Een geweldige manier om een twist aan de avondactiviteit te geven, is door er een thema aan te koppelen. Kies bijvoorbeeld voor sciencefiction, historische drama’s of romantische komedies en selecteer films of series die binnen dat thema passen. Bij dat laatste genre kan misschien ook een speeltje uit assortiment van Hismith boven worden gehaald om extra spanning toe te voegen. 

3. Wissel af met keuzes

Het is belangrijk dat zowel jij als je partner zich betrokken voelen bij het kiezen van wat er wordt bekeken. Wissel daarom af met wie de beslissing mag nemen. Laat de ene keer jouw partner kiezen, en de andere keer is het jouw beurt. Dit voorkomt dat de ene persoon zijn of haar voorkeur overheerst en het maakt de keuze eerlijker en gevarieerder.

4. Maak er een evenement van

Maak van je tv-kijkavonden een echte belevenis. Maak popcorn, zet kaarsen aan en creëer een gezellige sfeer met dekens en kussens. Het draait niet alleen om wat je kijkt, maar ook om de sfeer waarin je het bekijkt. Deze kleine inspanningen kunnen van gewoon tv-kijken iets speciaals maken. Wie weet kan er dan later op de avond een fantasiedildo bovengehaald worden. 

5. Praat over de serie/film

Het praten over wat er op het scherm gebeurt, maakt de kijkervaring een stuk interessanter. Pauzeer de film of serie af en toe om gedachten, gevoelens en speculaties te delen. Het delen van gedachten en meningen kan leiden tot discussies die je relatie versterken. Probeer te voorspellen wat er gaat gebeuren in de volgende scène, en kijk wie er het dichtst bij de waarheid zit.

 

Written by admin