in

Druk je eigen stempel 

(Last Updated On: June 23, 2023)

Druk je eigen stempel 

Je eigen stempel op je kledij drukken is een sterk statement. Letterlijk en figuurlijk. Ben je altijd al met mode bezig geweest? Of wil je jouw bedrijf promoten? Dan kan je je eigen design op een kledingstuk laten drukken. Het is niet alleen persoonlijk, het biedt je ook de kans om je eigen ontwerp in de schijnwerpers te zetten. Durf jij het proberen?  

druk-je-eigen-stempel
druk-je-eigen-stempel

Uniek  

Het voordeel van je eigen T-shirt bedrukken, is dat jij zeker de enige persoon bent met dat unieke stuk. Tenminste, als je een uniek design hebt. Dat kan bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf zijn. Heb je geen bedrijf, maar wil je wel graag je eigen design laten drukken? Dan kan dat zeker ook! Met een goede dosis creativiteit lukt je dat zeker. Wil je graag professioneel advies? Dan kan je een grafisch ontwerper of het bedrijf waar je je t-shirt laat bedrukken om raad vragen. Zij zullen je met veel plezier bijstaan.   

 

Locatie  

Bij het ontwerp van je logo of design, hou je best ook al rekening met de plaats van het logo. Komt het logo in groot formaat aan de voor- of achterkant van je t-shirt? Of verkies je net een subtiel logo ter hoogte van de borst? Alles kan, maar het zal wel een invloed hebben op jouw ontwerp. In het laatste geval mag het logo bijvoorbeeld niet zo groot zijn als in het eerste geval. Denk dus op voorhand ook al goed na over de plaats waar het logo zal komen.   

 

Kwaliteit  

Als je beslist hebt welk design je wil en waar je het wil hebben, kan je beginnen nadenken over het specifieke model dat je wil laten bedrukken. Het liefst kies je uiteraard voor een kwaliteitsvol kledingstuk dat lang genoeg meegaat. Heb je graag een crop top, liever een los bloesje of net een simpele t-shirt? Alles kan! Laat je je t-shirt bedrukken voor een eenmalige activiteit, zoals de vrijgezellen van je beste vriendin, dan speelt de kwaliteit echter minder een rol.  

 

Professioneel  

Als je de bedrukte kledij gebruikt voor professionele doeleinden, is het uiteraard nuttig om verschillende kledingstukken te bestellen. Naast een t-shirt of een blouse kan je zeker ook een hoodie bedrukken.  In de winter zullen je werknemers namelijk weinig in hun t-shirt rondlopen en met een hoodie maak je op die manier toch ook reclame. Denk ook na over voordelige acties: wie veel bestelt, maakt vaak kans op grote kortingen.  

 

 

Written by admin