in

4 dingen die je aantrekkelijker en gelukkiger maken 

(Last Updated On: November 23, 2022)

4 zaken die je aantrekkelijker en gelukkiger maken 

 

Je kan nog zo knap zijn, net van de kapper komen met een nieuwe coupe à la miss Kardashian en je killer body in prachtige outfit steken, als je façade verdwijnt vanaf je je mond opendoet, val je snel door de mand. Je hoort het wel vaker.

Echte schoonheid zit vanbinnen. In deze blog laten we je zien welke eigenschappen je gelukkiger en aantrekkelijker maken. Hoe kan je nu écht stralen van binnenuit? Dit zijn onze tips! 

 

Photo by Antonino Visalli on Unsplash

Vriendelijk

Lach wat meer! In onze samenleving vergeten we wel eens te vriendelijk lachen. Op de tram en het station zit iedereen op zijn telefoon en zelfs in de winkel is het moeilijk om verbinding met anderen te maken. Iedereen is druk in de weer.

Het is een beetje de ziekte van deze tijd. De wereld veranderen zal je niet kunnen, maar je kan wel beginnen bij jezelf.

Probeer vandaag eens extra hard te letten op je houding tegenover de mensen die je tegenkomt. Een vriendelijk gezicht maakt je zoveel mooier! Het helpt je daarnaast ook nog eens om terug een beetje zachter te worden, als je merkt dat je best wel cynisch je dag doorkomt.

 

Positieve ingesteldheid doet wonderen 

Met een glimlach bereik je al veel, maar met een positieve houding komt het echt allemaal op je pad.

Het heeft iets met the law of attraction te maken. Door positief te denken, creëer je een positieve omgeving voor jezelf en daardoor zul je je ook met meer positieve mensen omringen. Geloof je ons niet? Test het dan morgen zeker een keertje uit 😉

 

Zelfzekerheid

Zelfzekerheid is een veelzijdig begrip. Je kan immers op heel veel vlakken zelfzeker zijn en op sommige zaken wat minder, dat is geheel normaal.

Alleen als onzekerheid de bovenhand begint te nemen en je in de weg staat om dingen te ondernemen is het tijd voor verandering. Dat kan door op zoek te gaan naar een life coach of misschien een psycholoog. 

Ja, kom er maar gerust voor uit dat je een dildo hebt en je in touch bent met jouw seksualiteit en intimiteit, want zelfzekerheid maakt je een gelukkiger, aantrekkelijker persoon! 

 

Knopen doorhakken om vooruit te komen

Ja ook door knopen door te hakken en vooruit te gaan in het leven word je een gelukkiger mens. Het heeft deels met zelfzekerheid te maken, maar ook met besluitvaardigheid en de wil om een fijne omgeving voor jezelf te creëren.

Ook hierin kan je beter worden. Ben je goed in knopen doorhakken en keuzes maken? Dan ben je niet bang om af en toe te falen. Want net door te falen en af en toe verkeerde keuzes te maken leer je en word je een gelukkiger persoon.

Trust the journey! 

 

Written by admin