in

Test: nieuwe haaraccessoires en haarvitamines

(Last Updated On: April 29, 2021)

De laatste jaren heb ik veel problemen met mijn haar: ik heb last van een jeukende hoofdhuid (gelukkig kreeg ik dat wel opgelost door het gebruik van sulfaatvrije shampoos), nog steeds veel last van haaruitval (voornamelijk door schildkliergedoe) en omdat mijn haardos steeds witter begint te worden, krijg ik veel meer witte babyhaartjes.

hairlust-review
hairlust-review

Ik besloot enkele jaren geleden om mijn haren niet meer volledig te verven (eerst stopte ik met over mijn hele haardos haarverf aan te brengen en deed ik dat alleen lokaal voor mijn witte plukken haar, maar daar ben ik sinds vorige lente ook mee gestopt) en mijn natuurlijke haarkleur + onvermijdelijke witte haren uit te laten groeien. Ik merkte dat mijn haren echt veel gezonder werden en al helemaal toen ik ook nog eens begon met het gebruiken van sulfaatvrije shampoo.

Maar… het kon nog altijd wat beter aangepakt worden. ‘s Ochtends sta ik op met een kop vol pluizig haar, ik wilde het liefste ook haarvriendelijke elastiekjes vinden en wilde graag een betere handdoek voor mijn haren gaan uittesten. Het kwam dan ook erg goed uit om enkele producten van HairLust uit te kunnen testen.

Haarvitamines van HairLust

Ongeveer een jaar geleden startte ik met het uittesten van haarvitamines, vooral omdat mijn normale haren uitvielen en er vooral stugge witte haren voor in de plaats kwamen. Van hetzelfde merk had ik al andere haarvitamines getest waar ik erg tevreden van was, maar ik ben simpelweg geen goede pillenslikker. Ik spotte hun gummies en wilde die graag eens uitproberen.

hairlust-haarvitamines
hairlust-haarvitamines

Op dit moment is mijn potje bijna leeg en ik kan je zeggen: ik ga er extra bestellen! Deze gummies zijn écht lekker en proeven echt naar snoepjes (ik had er ooit van een ander merk die proefden naar het soort aardbei dat in kinderantibiotica zit, bah). Je neemt er 3 per dag, dus met dit ene potje doe je een maand.

haarvitamines-ervaring-review
haarvitamines-ervaring-review

Nu ik al bijna een maand bezig ben, merk ik echt al wel verschil als ik naar mijn haar kijk en dat had ik eerlijk gezegd echt niet verwacht! Ik heb extra veel kleine, witte babyhaartjes die flink beginnen opkomen en mijn haar is veel glanzender en valt vooral opvallend minder uit. Ik zat met zo’n erge haaruitval de laatste maanden dat ik er zelfs bloed voor had laten prikken om te weten of ik geen tekorten had. Die had ik niet, maar toch hebben deze vitamines mij echt geholpen en valt het veel minder uit, zo fijn!

Hair rings

Ik had al van die hair rings geprobeerd, maar dankzij onze kat, zijn die allemaal verdwenen. Ik ben dan ook heel erg blij met mijn nieuwe pakje hair rings van Hair Lust! Deze zijn een groter formaat dan de andere die ik had, maar dat is net fijner. Sinds ik deze heb, draag ik ze erg regelmatig.

haar-elastiekjes
haar-elastiekjes
IMG_0209
IMG_0209
IMG_0211
IMG_0211

Haar-handdoek uit bamboe (turban)

Ook deze turban testte ik volop uit en ik ben fan. Zo erg, dat ik hem erg mis als hij in de was zit! Voor mij is dit mijn eerste bamboe handdoek en wauw, hij absorbeert echt goed! Ik heb nu haar tot net aan mijn sleutelbeen en als ik deze handdoek gebruik, droogt mijn haar echt opmerkelijk sneller. Ideaal!

bamboe-handdoek-haar
bamboe-handdoek-haar
IMG_0208
IMG_0208

Conclusie: ik ben héél blij dat ik deze producten ontdekt heb en ga zeker de haarvitamines opnieuw in huis halen!

Written by admin