in

Review: Kneipp Beautiful Shape huidolie

(Last Updated On: July 12, 2019)

Review: Kneipp Beautiful Shape huidolie

Ik ben de laatste maanden héél erg into huidolie: ik gebruik het tijdens het douchen, na het douchen… het lijkt wel een beetje alsof mijn huid echt enorme dorst heeft sinds de winter. En het is niet eens zo’n superkoude winter geweest?   Toen ik een pakketje kreeg van Kneipp met hun allernieuwste huidolie, was ik dan ook erg blij: ik kon nog méér gaan smeren!   Wat is er zo speciaal aan deze Beautiful Shape huidolie? Deze huidolie is speciaal voor ons dames die hun huid graag willen verstevigen. Er zit druivenpitolie in en sandelvruchtextract die ervoor zorgen dat de elasticiteit van je huid weer sterker wordt en het bindweefsel van binnenuit verstevigd wordt. IMG_6488 Na twee weken moet je ongeveer resultaat zien: ik heb nu net de kaap van de 2 weken overschreden en heb het trouw iedere avond gebruikt. Ik vind zeker dat mijn huid er beter uitziet: wat meer gevoed en daardoor elastischer. Voor mij is het dus zeker een aanrader, vooral ook omdat de olie na de massage nog best snel intrekt! Je kan deze huidolie bij je drogisterij kopen voor ongeveer 12,49 euro (adviesprijs)