in

NYX round lipstick swatches

(Last Updated On: July 11, 2019)

Jullie zagen eerder dat ik wat lipsticks besteld had van NYX, tijd om deze eens allemaal te swatchen! Ik hou niet van full-lip-foto’s (die lukken mij eigenlijk echt nooit goed!) dus heb ik dan maar ineens full-face foto’s gemaakt waarbij je de kleuren toch nog goed kan zien en ineens met mijn huids- en haar- en oogkleur. nyx-round-lipsticks Thalia – Paris – Muse – Tea Rose – Heather – B52 – Milan- Mauve – matte lipstick tea rose nyx-round-lipstick-swatches Thalia – Paris – Muse – Tea Rose – Heather – B52 – Milan- Mauve – matte lipstick tea rose   Bij mijn Cherryculture-haul zaten een hele hoop NYX lipsticks die ik heel graag eens wou proberen. De laatste tijd ben ik helemaal gek op lipstick en zeker mauve tinten en wat natuurlijke tinten (de Kylie Jenner look, zeg maar ook). Maar welke kleuren zouden mij nu leuk staan?

NYX round lipstick swatches

 

nyx-heather-lipstick-swatch
nyx heather lipstick
nyx-matte-lipstick-swatch-tea-rose
NYX matte lipstick tea rose
nyx-b52-lipstick-swatch
NYX B52 round lipstick
nyx-milan-lipstick-swatch
NYX Milan round lipstick
nyx-lipstick-tea-rose-swatch
nyx round lipstick tea rose
nyx-thalia-lipstick-swatch
nyx thalia
nyx-paris-lipstick-swatch
nyx Paris round lipstick
nyx-mauve-lipstick-swatch
Nyx mauve lipstick swatch

Ik ben vooral gek op de roze/mauve-achtige kleuren denk ik! Hebben jullie veel NYX round lipsticks?