in

Zo kies je het perfecte verjaardagscadeau

(Last Updated On: January 20, 2022)

Zo kies je het perfecte verjaardagscadeau

 

Feest! Er is binnenkort iemand jarig! Het moment dus om jouw mama, broer, tante of vriend extra te vieren. En wat mag er zeker niet ontbreken op het verjaardagsfeest? Juist ja, cadeautjes! Het is niet makkelijk om voor iedereen het perfecte verjaardagscadeau te vinden, maar met onderstaande tips helpen we jou op weg om een cadeau te vinden waar écht iedereen blij mee is.

 

Ga voor beleving

 

Geniet jij ook zo van een weekendje weg, dagje uit, gezellig etentje of een beleving vol actie? Goed nieuws: jouw vrienden en familie ook! Geef hen dus dit jaar niet hun favoriete parfum cadeau, maar wel een onvergetelijke belevenis waar jullie samen van kunnen genieten.

Denk goed na over reisbestemmingen waar ze altijd al naartoe wilden gaan, wat ze graag doen tijdens het weekend of beter gezegd: waar ze écht naar verlangen. Waar droomt de jarige van? Je papa wil misschien eens een ritje maken op het Circuit van Zolder, terwijl jouw mama in haar gedachten al in de wellness vertoeft.

Denk goed na over de interesses van het feestvarken om een cadeautje te vinden waar hij of zij blij mee zal zijn.

Er is immers keuze genoeg om je vrienden en familie te verrassen met een onvergetelijke belevenis voor hun verjaardag. Een belevenis stop je niet in een doosje, maar je kan een verjaardagskaart voor mannen of vrouwen kopen en daar een leuke boodschap opschrijven en de belevenis die de jarige te wachten staat.

 

Denk out of the box

 

Soms mag het ook al eens een tikkeltje gedurfder. Denk maar aan (indoor) skydiven, escape rooms, meevliegen in een straaljager of helikopter of cruisen met een sportwagen.

Denk out of the box en geef een cadeau vol adrenaline. Online zijn er tal van originele en gewaagde ideeën te vinden. Tip: je kan hierbij makkelijk filteren op budget. 

 

Maak het persoonlijk

 

Er is niks leuker dan een cadeau vol betekenis, toch? Zorg er dus voor dat je cadeau verwijst naar een belangrijk moment. Zo kan je bijvoorbeeld jouw partner een cadeau geven dat hem of haar doet terugdenken aan jullie eerste date. Romantisch! 

 

Natuurlijk mag ook een persoonlijke boodschap niet ontbreken. Kies een mooie verjaardagskaart voor vrouwen met bloemen voor je tante die van fleurige bloesems houdt. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij wie het kaartje of maak het nog persoonlijker door zelf een kaartje te ontwerpen.

Schrijf er een persoonlijk tekstje bij en voilà, je hebt het perfecte cadeau: een unieke belevenis én een verjaardagskaart met een persoonlijke boodschap. 

(foto: Shutterstock)

Written by admin