in

Home office: Ikea malm bureau

(Last Updated On: July 11, 2019)

De toilettafel van Ikea (Malm) heeft een plekje in mijn hart veroverd: ik zit al een poosje te denken aan een kleine home office en dat zou hem wel eens kunnen worden. Ik wil namelijk een plekje dat nu niet gebruikt wordt in mijn appartement omtoveren tot mini-office voor de dagen dat ik van thuis uit werk en het liefst moet dat een plaatsje zijn waar ik lekker en comfortabel kan werken, maar wat toch niet mijn hele appartement door elkaar gooit. Nu werk ik aan mijn grote tafel, maar dat staat natuurlijk binnen een mum van tijd vol met rommel… niet oké! malm-toilettafel__0132192_PE286972_S4   Dus… dat wordt de basis. Wat ik er verder nog mee ga doen, weet ik nog niet zo goed. Maar daar hebben we gelukkig Pinterest voor!             ikea-malm ikea-malm-2 ikea-malm-kaptafel ikea-malm-3   ikea-malm-homeoffice ikea-malm-tafel