in

Een busje huren voor je vakantie, waarom niet?

(Last Updated On: April 29, 2021)

Veel mensen gaan met de auto op vakantie. Een logische en simpele keuze, en een auto is ook iets wat veel mensen wel beschikbaar hebben. En als je er zelf geen een hebt, dan heeft één van je reisgenoten hem wellicht wel. Je kan ook genoeg met een auto: vaak is er genoeg opbergruimte en kun je met iedereen zitten. Maar toch is het niet helemaal ideaal, en is het huren van een busje of ander groter vervoermiddel voor een groepje een veel beter én leuker idee.

reis-bus
reis-bus

Meer plek voor spullen

 

Ja, een busje heeft natuurlijk een stuk meer opbergruimte dan een auto. Dan is iedereen die meegaat op vakantie niet meer gelimiteerd aan één koffer bijvoorbeeld, maar kan iedereen gewoon meenemen wat hij of zij nodig heeft. Bovendien is er plek voor bijvoorbeeld fietsen, skateboards, een gitaar, ga zo maar door. Dingen die je anders niet mee had kunnen nemen door autogebrek. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat er geen plek is voor alle nieuw geshopte kleding.

 

Meer mogelijkheden

 

In een auto kun je eigenlijk niet heel veel. Ja, met wat moeite kun je ervoor zorgen dat je eventueel een nacht door kunt brengen in de auto. Maar met een busje is dat wel anders. Maak je spontane plannen en besluit je om een nacht te spenderen in het busje? Dan kun je met zijn allen prima slapen in de bus. Vaak is er ruimte zat voor iedereen om gewoon te kunnen liggen en te slapen. Rijd je bijvoorbeeld ver naar een mooie locatie waar je de zonsopkomst wil zien? Dan is het ideaal om ‘s nachts in het busje te blijven.

 

Of neem als voorbeeld het maken van een roadtrip. Een roadtrip maken is met een auto prima te doen, maar in een busje is dit pas echt ideaal. Je hebt vaak veel spullen nodig voor het maken van een roadtrip en de auto zit dan al snel vol met allerlei spullen. Een bus huren voor jouw roadtrip? Dan wordt het geheid een stuk makkelijker en efficiënter allemaal.

 

Het is het waard

 

Het huren van een busje is natuurlijk ietwat prijziger dan het huren van een auto of natuurlijk om gewoon je eigen auto te gebruiken. Maar die prijs die je betaalt voor het busje huren is het wel dubbel en dwars waard, gezien de vele mogelijkheden die het busje voor je opent. Bovendien splits je de prijs waarschijnlijk met een groep, wat de uiteindelijke kosten per persoon erg mee laat vallen. Dus waar wacht je nog op? Kijk naar de mogelijkheden voor het bestelbus huren bij jou in de buurt.

Written by admin