in

Youtube-ontdekkingen

(Last Updated On: July 5, 2019)

Lang zat ik in een Youtube-standstill: ik vond niets meer leuk op Youtube, ergerde me dood aan de standaard beauty Youtubers en wist eigenlijk niet zo goed meer wat ik eigenlijk ook alweer op dat medium zat te doen. Daarbij was ik een week thuis door ziekte en daarna nog een weekje door vakantie en geloof me vrij: ik denk dat ik ondertussen alles op Netflix en Youtube wel gezien heb.

Bye-bye, tv!

Ik heb nu al ongeveer een jaar geen televisie-aansluiting meer, omdat ik dat te vaak als afleiding gebruikte en toch te erg zapte en nodeloos bleef hangen bij programma’s die me niet interesseerden. Mijn media consumeer ik t liefst wanneer ik t wil, hoe ik het wil: alles on demand dus! Mijn televisie-aansluiting moest er dus aan geloven, en nu kijk ik veel vaker online als ik een programma écht graag wil zien.

Maar… Youtube, dus! Al enkele weken verveelde ik me eigenlijk te pletter op Youtube. Misschien mag ik het door mijn job niet echt zeggen, maar ik vind het zo vervelend dat je in een cocon gehouden wordt. Ik wil niet alléén maar filmpjes zien die (té?) dichtbij mijn interesses liggen, het is juist heel fijn om meer te ontdekken. Hetzelfde met Pinterest: daar haalde ik vroeger tonnen inspiratie uit en is nu slechts een echo geworden. Beetje jammer allemaal… ik hou wel van een iets ruimer beeld! Ik logde mezelf uit en zocht op ‘minimalisme’, ‘declutteren’ en ik vond enkele nieuwe Youtubers om toe te voegen aan mijn to-watch-list!

    1. Carmen Elaine

Lijkt zij niet énorm op America Ferrara? Ze heeft in ieder geval een heel erg leuke, bubbly persoonlijkheid en is echt leuk om naar te kijken!

    1. Sustainably Vegan

 

En, wat vinden jullie van deze Youtubers? Het zorgde er bij mij in ieder geval voor dat ik nog eens aan een nieuwe declutter-ronde begon in mijn appartement (tot groot jolijt van Maya, die gezellig overal mee in dook)!