in

Yoga: welke outfit doe je aan?

(Last Updated On: April 11, 2020)

Yes! In mijn yogaklasje is er weer een plaats vrij… over enkele dagen sta ik dus weer alle kanten op te rekken en strekken en te ademen. Ik kijk er zo naar uit! Ik heb in december mijn laatste les gehad, maar toen de winter er echt aan zat te komen, zag ik het zelf niet zo zitten om in de sneeuw met matje en al door de sneeuw te ploegen. Ja, we hebben me toch een horrorwinter gehad, he? Zo jammer wel… Maar goed, ik ga dus binnenkort weer door mijn stadje met mijn knalroze yogamat. Maar, wat doe je verder aan voor een les yoga? Enkele leuke yoga-outfits!

Yogapants!

Toen ik nét begon met de lessen, had ik een baggy sportbroek aan. Géén zicht en ongelofelijk irritant dat die broek tijdens sommige poses (kijk ik leer bij… ik noem het al geen yogastandjes meer, dat worden minder kwaaie blikken van de yogalerares!) gewoon in de weg zat. Dus ik zoek nog een fijn paar yogapants. En ja, die dingen zijn behoorlijk strak, maar ik ben met een squatchallenge bezig en ik ga er een langer shirt over aandoen.

Ik weet nog niet goed hoe het in de zomer zal zijn, dus misschien is een shortje of een paar hotpants dan net heel fijn. Harembroeken vind ik trouwens echt niks, maar dat is heel persoonlijk.

 yogapants

Moving comfort yogapants 59,95 euro (je shopt deze hier)

yoga-outfit

Roxy shortje: 34,95 euro (die vind je hier)

yogabroek

Yogabroek Nike: 79,95 euro (hier)

Yogatopjes

Zorg ervoor dat je shirt lang genoeg is: door sommige poses (denk maar aan de Vlinder) krijg je anders iets te veel te zien 😉 Hierbij kies je wat je zelf het fijnste vindt. Ik ga zelf altijd in laagjes: sport-bh, yogatop, shirtje, truitje,… Dat lijkt veel, maar tijdens de oefeningen krijg je het warmer en wanneer je aan de meditatie begint, is het net heel lekker om weer extra kleding aan te kunnen doen.

oneill-yogatop

O’Neill top: 39,95 euro (BE/ NL)

roxy-yogatop

Roxy yogatop (NL/ BE)

Sport-bh’s

Yoga niet intensief? Guess again, honey. Als je in de kraai staat, zal je me heel dankbaar zijn voor deze tip! Een goede sport-bh is goud waard! Ik ben zelf stapelgek op mijn push-up sport-bh van Hunkemoller. Hij zit goddelijk en geeft ook echt genoeg steun. Sowieso… het is ook voor je collega-yogi’s fijn als je geen inkijk in je boobs hebt. Protip hier 😉

hunkemoller-sport-bh-push-up

Sport-bh met push-up effect van Hunkemoller (je shopt hem hier voor 29,99 euro)

Written by admin