in

Yes! Er komen nog veel meer Disney Live Action films aan!

(Last Updated On: August 10, 2017)

Ooh, wat las ik een heerlijk nieuws! Disney is van plan om nog veel meer live action films uit te brengen! ‘Beauty and the Beast’ is sowieso mijn all time favourite Disneyfilm en ik was dan ook heel blij dat ze de oorspronkelijke film zo’n eer aandeden, maar nu ben ik ook enorm benieuwd naar de andere films die op de planning staan. Kijken jullie mee?

(bron beeld: Beauty and the Beast stand – Sarunyu L / shutterstock.com)
  • The Lion King

Ja, echt! Ze gaan the Lion King uitbrengen als live action! Ik vond op zich dat ‘Jungle Book’ ook al erg mooi gemaakt was, dus op deze kan ik echt niet wachten. (Hij zou normaal uitkomen in juli 2019. Ik weet alvast mijn verjaardagscadeautje voor over 2 jaar, LOL)

  • Aladdin

Nog zo’n grote favoriet ten huize Glamourista! En wie zou Geest opvolgen (oorpronkelijk Robin Williams)? Will Smith! Ik hoop zo dat hij het goed aanpakt… ¬†Voorlopig is er denk ik nog geen datum bekend…

  • Dumbo

Stel je voor: een echte vliegende olifant! In 2019 kunnen we ze echt zien vliegen, met dank aan regisseur Tim Burton (yesssss!).

  • Mulan

Ook powerchick Mulan krijgt haar eigen live-action-film! Waarschijnlijk komt de film uit in 2019 en zal de cast volledig Chinees zijn, maar veel meer is er nog niet bekend…

  • Pinokkio, Cruella de Vil, Tinkerbell en Winnie the Pooh

Cruella zal gespeeld worden door Emma Stone (man, daar kijk ik naar uit), Pinokkio is nog onbekend en Tinkerbell door miss Legally Blonde Reese Witherspoon!

  • Misschien Peter Pan?

Ik hoorde veel geruchten over een live action van Peter Pan, maar nu Tinkerbell sowieso doorgaat, heb ik een beetje schrik dat deze in de koelkast gestopt zal worden? Nuja, zouden ze aan ‘Hook’ met – alweer – Robin Williams kunnen tippen?

Anyway, ik kijk er al ongelofelijk naar uit!!