in ,

25 items om je kot op te fleuren (superleuke decoratie)

(Last Updated On: April 18, 2020)

We kunnen in deze tijd allemaal wel een beetje vrolijkheid gebruiken: dit zijn de allerschattigste en leukste items om je huis, appartement, kamer,… op te vrolijken! Kwestie van het nog gemakkelijker te maken om in je kot te blijven en te genieten van je thuisje 😉

De leukste decoratie in huis

Een schatkistje boordevol mooie en helende edelstenen. Dit mooie kistje shop je hier.

 

Het gaat nog een poosje duren voor we weer op reis kunnen gaan, maar misschien is dit net hét moment om te beginnen sparen voor dat ene tripje dat je al jarenlang wilt gaan doen? Deze leuke spaarpot vind je hier.

 

Tja, wie zou ik zijn als ik niet stiekem een kattenbeeldje tussen deze leuke deco-items stop, toch? Dit polygon beeldje van een zwarte kat shop je hier. Ideaal als je geen echte kat hebt, maar toch graag de judgy look in huis wilt :p

 

Deze schelpenketting op standaard is letterlijk een juweeltje om in huis te hebben! Dit kunstwerk shop je hier.

 

 

Heel erg cute decoratie voor in je kot: een houten wereldkaart voor aan je muur! Ideaal om te beslissen waar je graag naartoe zou willen gaan na de lockdown. Je vindt deze houten wereldkaart hier.

 

 

Super handig: krijtstickers! Zo kan je gemakkelijk allerlei boodschappen voor jezelf of je huisgenoten neerpennen of het gebruiken als studeerhulp! Deze stickers shop je hier.

 

Zin in een beetje meer glitter in je leven? Dan is dit kristal echt iets voor jou! Zodra de zon erop staat, glittert je hele kamer. Dit mooie kristal koop je hier.

 

Een prachtige vaas om je droogboeketten in te zetten? Of gewoon een normaal boeket? Dan moet je deze gouden leukerd zeker eens hier bekijken!

Pampasgrassen zijn een van de allergrootste rages op dit moment. Je kan ze ook gemakkelijk online kopen!

Nog zo’n grote trend: droogboeketten! Samen met pampasgrassen en veren enorm populair voor in je huis (je hoeft ze ook niet zo vaak te vervangen). Zet ze in dit vaasje met LED-verlichting en geniet! Kan natuurlijk ook met een gewoon boeketje zoals op de foto! Dit toffe vaasje shop je hier.

Ben jij ook zo’n fan van hangplanten maar niet zo handig met macramé? Snap ik helemaal! Daarom is het soms ook handiger om het ophangsysteempje gewoon te kopen, toch? Je vindt deze macramé plantenhangers hier.

Ik zie deze roos en ik krijg gelijk de begintune van ‘Belle en het Beest’ in mijn hoofd, jullie ook? Deze roos shop je hier!

Heb je een zwak voor kamerplanten maar lukt het niet goed om ze levend te houden en eindigen ze ietwat krokant? Hah, I feel ya! Deze bovenstaande beauty is dan ook een nepplant! Erg leuk als achtergrond tijdens je Zoom meetings, ook! Je shopt dit plastic patéeke hier.

Deze heb ik! En ok̩, ik vervang misschien de quotes niet vaak genoeg Рdat heeft er ook alles mee te maken dat onze kat Maya ietsje te vaak met het zakje met letters gaat lopen en ik misschien ondertussen een half alfabet te kort kom, maar goed Рmaar dit is me toch een leuk letterbord! Het heeft handige tekens en alles ̩n GOUDEN LETTERS. Yassss! Dit letterbord vind je hier.

Als je liever wat meer licht en kleur hebt, is dit letterbord (lightbox) misschien wel meer iets voor jou! Je kan kiezen tussen verschillende kleuren en shopt deze lightbox met kleurtjes hier.

 

Moscow Mules, ze zijn niet alleen lekker, maar staan ook superleuk! Als je dan toch nog eventjes moet binnenblijven, kan je evengoed voor jezelf enkele lekkere cocktails maken, toch? Deze Moscow mule bekers vind je hier.

Uuuuurenlang tekenplezier met deze XXXL kleurplaat! Dat wilt ook zeggen: uuurenlang entertainment voor de kiddo’s en misschien eens een beetje rust voor mama en papa. Maar dat hebben we niet gezegd 😉 Je vindt deze kleurplaat hier.

 

Kijk, ik ga niet zeggen dat ik een klein beetje heel erg verliefd geworden ben op deze schalen, maar jah… ‘keikweetniehoeverliefd’ dus. Eens kijken hoe vriendlief staat tegenover nog een paar extra opdienschalen nu we samen veel vaker aan het koken zijn en hij graag foto’s neemt van onze creaties! Deze prachtige schalen shop je hier!

 

Nog zo’n servies waar ik een zwak voor heb; het heeft best iets weg van mijn Serax-servies, maar is een pak budgetvriendelijker! Als we dan toch thuis wat meer aan het kokkerellen zijn, kunnen we het maar opdienen op mooie borden, toch?

 

Deze mooierd is een aroma diffuser! Yes! Ik ben zelf heel erg gek op Oosterse decoratie en dit past er echt perfect bij! Vaak hebben aromadiffusers een meer Scandy look, maar deze niet. Ideaal om een zalig ontspannende essentiële olie mee te verstuiven in deze rare, stressy periode. Deze leukerd shop je hier.

 

Deze staat ook erg hoog op mijn wishlist: een zoutlamp! Het schijnt heel erg goed voor je te zijn, maar oooh wat staat het ook tof! Deze zoutlamp vind je hier.

De eenzame dagen en nachten een beetje beu? Dan is dit een grote aanrader: een kussen in de vorm van een euh, stuk man :p Handig om ‘s avonds tegen aan te kruipen en hier te vinden.

Dat we deze periode een beetje moeten gebruiken om ook wat tot bezinning en inkeer te komen, staat buiten kijf. En hoe doe je dat beter door elkaar ook te leren masseren? Deze kaarten geven je allerlei tips en manieren om iemand een zalig deugddoende massage te geven en vind je hier.

 

Ik zei al dat ik de Oosterse aromadiffuser zo mooi vond, maar deze glazen diffusers vind ik misschien nog wel mooier! Je kan de kleuren aanpassen en koopt deze prachtige essentiële olie diffusers hier.

Nog eentje, maar dan in een strakkere versie en meer Scandy stijl met bamboe. Ideaal om ook als luchtbevochtiger te gebruiken, maar werkt evengoed als diffuser. Je shopt deze mooie diffuser hier.