in

Welke druk MUS bullet journals ghosten snel en welke drukken niet door?

(Last Updated On: August 23, 2018)

Het is een bekend fenomeen onder de bujo’ers: sommige edities van MUS bullet journals ghosten en anderen niet. Ik heb zelf van beiden een exemplaar gehad en kon het verschil heel goed merken. Het vervelende is dat je online of in bepaalde bakstenen winkels de druk niet kan nakijken omdat er een plasticje overheen zit. Daarom heb ik enkele weken geleden gemaild, en kreeg dit antwoord:

MUS mijn bullet journals ghosting

Hun antwoord:

“Beste MUS-liefhebber,

De papierkwaliteit van de laatste oplages van de Mijn Bullet Journals is helaas onvoldoende gebleken. Het papier drukt door – een feit dat wij zeer betreuren, want het maken en leveren van kwalitatief hoogwaardige producten is onderdeel van ons DNA.

De papiersoort die we hebben gekozen voor de Bullet Journals is al sinds de allereerste druk gelijk gebleven: 90 grams crème papier. Maar, we hebben gemerkt dat de papierproducent wisselende kwaliteit aan onze drukker heeft geleverd waardoor sommige oplages meer doordrukken dan andere. We hebben het hier expliciet over het bleeden en doordrukken op de achterkant van de pagina (en soms zelfs de volgende pagina) en niet over het ghosten (doorschijnen) van het papier (dit is een bewuste keuze om het overtrekken van lay-outs makkelijker te maken).

Het betreft uitsluitend onderstaande drukken en edities:

Ananas, druk 5 – ISBN 9789045322520

Bloem, druk 8 en 9 – ISBN 9789045321202

Botanisch, druk 5 en 6 – ISBN 9789045322513

Marmer, druk 5 en 6 – ISBN 9789045322506

Stip, druk 8 – ISBN 9789045321226

Het druknummer van je Bullet Journal vind je op het schutblad achterin je bujo.

Voor de nieuwe drukken van onze Bullet Journals hebben we een andere papiersoort geselecteerd, om te voorkomen dat we met dezelfde problemen te maken krijgen.

We willen graag ondeugdelijke bujo’s vervangen door een goed product.We vragen je dan ook om je Bullet Journal naar onderstaand adres te sturen met je adresgegevens en e-mailadres erbij zodat we je eind juni (wanneer de nieuwe drukken gereed zijn) een nieuw exemplaar met het nieuwe papier kunnen toesturen.

BBNC uitgevers

t.a.v. Mijn Bullet Journal

Antwoordnummer 565

3800 VB Amersfoort

We bieden onze welgemeende excuses aan voor het ontstane ongemak en we hopen dat iedereen snel weer met veel plezier in een MUS Bullet Journal aan de slag kan.

Met vriendelijke groet,

De makers van MUS

BBNC uitgevers bv

 

 

Hopelijk helpt dit sommigen van jullie met jullie vragen over ghosting in deze MUS Mijn Bullet Journal planners!

Mijn Bullet Journal favorieten:

[shopr collection=”bujo-favorieten”]

mus-bullet-journal-bujo-korting