in

Waarom vrouwen zo dol zijn op vibrators

(Last Updated On: May 15, 2021)

Al sinds de eerste exemplaren op de markt verschenen, zijn ze behoorlijk populair bij vrouwen: vibrators. Maar waar hebben ze hun populariteit eigenlijk precies aan te danken? Hoe komt het dat bijna iedere vrouw er wel eentje (minstens) in haar nachtkastje heeft liggen, en we nog steeds regelmatig een nieuwe aanschaffen?

Ze kunnen dingen die mannen niet kunnen

vrouwen-gek-op-vibrator
vrouwen-gek-op-vibrator

Heb je wel eens een penis zo snel zien trillen dat een vrouw er genot aan beleeft? Waarschijnlijk niet, het zou ook geen goed teken zijn voor de man in kwestie, waarschijnlijk. Alhoewel het mannelijk geslachtsdeel allerlei kunstjes kan waar vrouwen blij van kunnen worden, is vibreren daar niet één van. En dat is nou net wat vrouwen zo prettig vinden, en wat hen kan helpen om gemakkelijker hun climax te bereiken. Dit speeltje is dus echt niet alleen geschikt als het om solosex gaat, juist ook wanneer partners samen bezig zijn wordt het er regelmatig bij gepakt. Als man toegeven dat je iets niet kan, dat is misschien lastig. Een attribuut voor het grijpen hebben dat dit met plezier van je overneemt, dat is vooral handig.

 

Lekker snel met succesgarantie

 

Soms heb je zin in uitgebreid de tijd nemen. In je eentje of samen genieten van jezelf en/of elkaar. De spanning rustig opbouwen, urenlang als het kan, en het hoogtepunt zo lang mogelijk uitstellen. En soms ook niet. Soms wil je gewoon even snel genieten voor het slapengaan. Soms heb je gewoon niet zo veel tijd, of geen zin in urenlang voorspel en gefriemel. Op die momenten word je als vrouw blij van een vibrator. Geen gedoe, hartstikke doelgericht, met een paar minuten heb je voor elkaar wat je in gedachten had. Ideaal, toch?

 

Allerlei soorten en maten

 

Wat ook fijn is aan deze populaire speeltjes, is dat het assortiment zo enorm is. De meeste exemplaren hebben de vorm van een staaf, zodat ze eventueel ook inwendig gebruikt kunnen worden. Groot, klein, dik, dun; aan jou de keuze. Ook qua functionaliteiten valt er genoeg te kiezen. Alleen trillen, of ook stoten? Ronddraaien misschien? En in hoeveel verschillende snelheden en intensiteiten zou je dat dan willen?

 

Wat je voorkeur ook is, er is een vibrator die bij je past. Ook als je juist op zoek bent naar een heel andere vorm, want er zijn ook genoeg vibrerende speeltjes op de markt die bijvoorbeeld rond of ovaal zijn. Probeer eens uit wat jij het fijnst vindt. Misschien kies je wel voor verschillende exemplaren, passend bij verschillende gelegenheden of doelen?

Written by admin