in

3 voordelen van het leven als single

(Last Updated On: July 12, 2022)

3 voordelen van het leven als single

 

Cheesy valentijn kan je overslaan en ook van ongemakkelijke familiefeesten bij de schoonouders blijf je gespaard. Steeds meer millennials kiezen voor een leven als single. Vrijheid ten top en voordelen bij de vleet. Zit je relatie niet lekker of ben je even vergeten waarom the single life echt wel the best life is? No worries, wij zijn er om je geheugen op te frissen. 

Photo by call me hangry ?? on Unsplash

Ongebonden

Je kiest zelf waar je gaat en staat. Eindeloos discussiëren over de bestemming van je volgende trip, want hij wil graag naar Noorwegen en jij zoekt liever de zon op, daar hoef jij je geen zorgen om te maken.

Jij houdt enkel rekening met je eigen planning. Krijg je die drie weken van je baas? Dan vertrek je gewoon richting Bali? Thailand of wie weet wel Curaçao?

Als single sta je pal in het leven. Je ontmoet bovendien veel meer nieuwe mensen als je alleen reist. Je staat open voor nieuwe contacten en dat maakt zo’n tripje naar het buitenland des te waardevol. 

 

Where is the love

En wat dan met liefde, genegenheid en seksualiteit? De meeste hard happy singles hebben een goed geworteld netwerk van vrienden.

Ze hebben gewoonweg meer tijd om in hun vrienden te investeren. Liefde met hopen dus. Maar toegegeven, sommige nachten kunnen eenzaam zijn. Soms heb je gewoon geen zin om op jacht te gaan naar een one night stand in een overvol danscafé of je booty call is op vakantie, heb je dat weer.

Gelukkig kan je dan nog altijd rekenen op je beste vriend. Altijd beschikbaar en hij weet je steeds tot een hoogtepunt te brengen. Je weet wel, je dildo of vibrator die woont in je nachtkastje. Zeurt niet, klaagt niet dat je hem al een tijdje hebt genegeerd, is je telkens met plezier van dienst en past perfect in je handtas. Ideaal.

 

Me myself and I 

 

De focus van singles ligt bij henzelf. Ze hebben meer ruimte om zelfontwikkeling voorop te stellen. Even een break van daten na een lange relatie kan heel bevorderend zijn.

Je hebt tijd om te reflecteren over wat jij wilt en waar jij naartoe wil als individu. Single zijn geeft je heel wat inzichten in wie je bent.

Je kan ook gewoon ongestoord je eigen ding doen. Vrijgevochten singles vinden makkelijk hun weg naar Pabo online en weten precies wat ze prettig vinden. Leuk om mee te nemen in je volgende relatie!

Written by admin