in

10x Onze favoriete handzepen die mild zijn voor je handen (verzorgende handzeep)

(Last Updated On: April 18, 2020)

Nu we zo vaak onze handen moeten wassen, is het heel belangrijk om goede handzepen te kiezen. Als je je handen te vaak wast met een verkeerde handzeep, krijg je veel sneller kloven en uitgedroogde handen. Ik laat jullie dus graag mijn favoriete zepen zien die heel mild zijn voor het handenwassen en vaak verzorgende eigenschappen hebben. Ben je al benieuwd geworden naar onze favoriete verzorgende handzepen?

Verzorgende handzeep

Zachte antibacteriële handzeep van Dettol

Vlak voor we in quarantaine moesten, heb ik uit voorzorg nog wat extra handzeep gekocht: ik wou geen risico lopen om echt geen zeep meer in huis te hebben (en na mijn low buy zat dat er al wel aan te komen). Deze zeep vond ik echt enorm fijn van Dettol: hij ontsmet je handen heel erg goed, de geur is heerlijk fris (en unisex, misschien ook niet onbelangrijk)

dettol-wascreme-extra-care-handzeep
dettol-wascreme-extra-care-handzeep

Je koopt deze zachte handzeep hier

Nog een andere geur, wel ietsje minder verzorgend, maar hij ruikt ook enorm goed: de versie in framboos

dettol-handzeep-framboos
dettol-handzeep-framboos

Method: zachte zeep, goed voor de natuur

Van de Method-producten ben ik ook al jarenlang fan. Maar van alle handzepen die ik al van dit merk getest heb: is dit mijn allergrootste favoriet: de watervalgeur. Ruikt heerlijk fris en droogt je handen absoluut niet uit!

method-waterval-handzeep
method-waterval-handzeep

 

method-handzeep-mousse-pink-pomelo
method-handzeep-mousse-pink-pomelo

Deze handzeep-mousse is limited edition maar ruikt ook heerlijk fruitig! Het schuim is zijdezacht en je hebt helemaal geen trekkerig gevoel na het wassen van je handen. Je koopt deze heerlijke mousse hier.

 

method-handzeep-sweet-water
method-handzeep-sweet-water

Deze Sweet Water-variant hebben we nu op dit moment in huis en ik vind het een zachte, naturelle geur. Niet te overpowering, dus ideaal als je wat gevoelig bent aan verschillende parfums. Je vindt deze heerlijke zeep hier.

Dr. Bronners: heerlijk zachte zeep zonder SLS

Ook van de zepen van Dr. Bronners ben ik fan: dit jaar maakte ik 2 flessen op: een fles lavendelzeep en een geurloze (dat is de babyvariant). Daarnaast heb ik ook nog 2 blokken zeep van dit merk, die gebruik ik om regelmatig mijn make-upkwasten te wassen. Hele zachte zeep, zonder SLS.

dr-bronners-baby-zeep
dr-bronners-baby-zeep

De variant in een flesje. Hele fijne zeep, maar vergeet zeker niet dat je de zeep moet verdunnen! Je doet heel erg lang met de zepen van Dr. Bronners! Shop deze zeep hier.

dr-bronners-zeep-lavendel
dr-bronners-zeep-lavendel

En de andere zeep die ik hier thuis heb liggen: een ouderwets zeepblok. Omdat de zepen van Dr. Bronner’s alleen maar gemaakt zijn van plantaardige bestanddelen, is de zeep veel zachter dan andere zepen. Dit is echt waar een énorme aanrader! Koop dit heerlijke stuk zeep hier.

Lush: dierproefvrij, natuurlijk en zonder verpakking (plasticvrij)

Nog een grote favoriet ten huize Glamourista: de Lush naked zepen. Deze zepen zijn douchegels, maar dan zonder de verpakking. Deze ga ik sowieso ook blijven kopen zodra Lush hun webshop weer opent!

web_honey_i_washed_the_kids_naked_shower_gel_2019
Lush_honey_i_washed_the_kids_naked_shower_gel_2019
web_sleepy_naked_shower_gel_2019
Lush_sleepy_naked_shower_gel_2019
web_rose_jam_naked_shower_gel_2019
Lush_rose_jam_naked_shower_gel_2019