in

UGGs – sale | goedkope UGGs shoppen in de UGGs sale

(Last Updated On: July 10, 2019)

UGGs saleUGGs zijn niet goedkoop dus is het een goed idee om je favoriete warme winterlaarzen te shoppen tijdens een UGGs sale! Nu zijn er enkele webshops die de UGGs aanbieden met 50% korting dus leek het mij tijd voor een overzichtje van webshops waar je de Uggs in sale kan shoppen. Want zeg nu zelf, met deze sneeuw en de gladde wegen, zijn ze meer dan welkom aan jouw voeten!

Uggs sale

Dankzij verschillende webshops krijg je nu tot 50% korting op een paar UGGs. Perfect om eens te kijken of jouw favoriete paar misschien ook al in sale is!

Uggs sale webshop: Assem.nl

uggs-sale UGGs sale – Bij Van den Assem (assem.nl) hebben ze een enorm groot aanbod UGGs in de webshop staan, en een hoop paren hebben nu ook een erg fijne korting gekregen in de UGGs sale! Ze hebben UGGs voor dames, mannen en kids in de sale staan!

Uggs sale webshop: Bijenkorf

uggs-sale-bijenkorf Ook de Bijenkorf heeft op dit moment even geen sale op UGGs (of toch niet op veel modellen), maar het is nog wel handig om het volledige assortiment te kunnen shoppen. Doorheen het jaar hebben ze sowieso regelmatig een sale en vaak zitten daar ook UGGs bij.

Uggs sale webshop: BySmits

uggs-sale-bysmits-korting Bysmits heeft een erg leuke UGGs sale nu! Zoals je hierboven kan zien, kan je de UGGs Classic short sparkle (ik vind die autumn-edition zo leuk) nu ook met 50% korting kopen, dat scheelt!

Uggs sale webshop: Zalando

uggs-sale-uggs-korting Bij Zalando is er op dit moment geen sale op UGGs, maar ze hebben wel nog het volledige assortiment online staan (bij de andere webshops is er al veel uitverkocht op dit moment). Als je dus specifiek op zoek bent naar een paar UGGs, zal je hier het beste slagen in je zoektocht (al betaal je wel de volle prijs voor je paar UGGs).

Uggs sale webshop: Spartoo

uggs-sale Ugg Australia sale – Bij webshop Spartoo zie je nu ook nog enkele hele toffe modellen UGGs in de sale staan!

Uggs sale webshop: Sarenza

uggs-sale-sarenza Ook bij Sarenza is er een flinke UGGs sale bezig! Zo, dit zijn de bekendste en betrouwbaarste webshops waar je lekker makkelijk UGGs kan bestellen. Hebben jullie ooit bij een van deze webshops al een keer besteld? Ik heb zelf al enkele keren bij Spartoo en Van den Assem besteld, en dat beviel me altijd erg goed!