in ,

Heb je ooit gedroomd van de perfecte trouwjurk?

(Last Updated On: October 7, 2021)

Heb je ooit gedroomd van de perfecte trouwjurk? Degene die precies goed staat bij je sluier, boeket en alle andere accessoires? Een die is ontworpen om bij je persoonlijkheid en stijl te passen. Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte trouwjurk dan is dit artikel voor jou!

trouwjurk-op-maat
trouwjurk-op-maat

Foto: jurk bruiloft

Lees verder om te ontdekken waarom deze jurken zijn zo veel beter dan de jurken die je kant-en-klaar in de winkel koopt – maar zorg ervoor dat je het artikel lees tot het einde, want er is meer info over waar je naar je moet kijken bij het kopen van een trouwjurk op maat. Wist je dat een trouwjurk op maat helemaal niet duur hoeft te zijn: het kunnen ook goedkope trouwjurken zijn.

Op maat gemaakte trouwjurken zijn de ultieme manier om een jurk te krijgen die uniek en persoonlijk voor je is. Of het nu je droomjurk is of niet, op maat gemaakte jurken kunnen in elke stijl, kleur of maat gemaakt worden! Je kiest zelf welke bruidsjurk jou het leukste zal staan: kies je favoriete model, kleur… alles wat het beste bij jouw lichaamsvorm past. Geen idee wat jouw figuur is? Lees dan onze figuuranalyse.

Plus, trouwjurken die je op maat laat maken, zijn veel beter dan retail trouwjurken, omdat je voor de volle honderd procent krijgt wat je wilt. Maar voordat we ingaan op hoe fantastisch  deze jurken zijn, laten we eens kijken naar een aantal van de zaken waar je op moet letten als je er een koopt.

Uw perfecte trouwjurk laten maken

Lijkt de jacht op “de perfecte trouwjurk” eindeloos? Op jouw mooiste dag verdien je het om in droomcouture te lopen. Door op die speciale dag het heft in eigen handen te nemen met een jurk die speciaal voor jou is gemaakt, zijn dit herinneringen die voor altijd blijven. Je hoeft jezelf niet te plooien naar je jurk, jouw jurk wordt net helemaal op maat van jouw lichaam gemaakt, veel beter!

Hoe werkt het, een bruidsjurk op maat laten maken?

Wil je een jurk op maat laten maken? Eerst en vooral maak je een afspraak bij een van de modehuizen die bruidsjurken op maat maken.

Je kan een inspiratiebeeld meenemen (lang leve Pinterest!), en kan door dat beeld en onze basismodellen de jurk van je dromen schetsen. Vaak hebben deze winkels verschillende basismodellen hangen, die je kan doorpassen om een gevoel te krijgen qua ontwerpen en materialen en je wensen duidelijker te maken.

Ook als je nog niet hét specifieke ontwerp voor jouw droomjurk in gedachten hebt, maar wel een unieke bruidsjurk wilt dragen op de mooiste dag van je leven, kan je zeker al eens langsgaan. 

Heb je het ontwerp goedgekeurd? Dan wordt de jurk in productie genomen! Normaal gezien moet je een achttal weken rekenen voor de jurk klaar is.

Klaar om de trouwjurk van jouw dromen te gaan designen?

Written by admin