in

Tips bij het online shoppen van kinderkleding

(Last Updated On: June 6, 2021)

Tips bij het online shoppen van kinderkleding

 

Elke ouder herkent het wel: je kind groeit zo snel dat je maar kleding blijft kopen. Dit kost naast veel geld, ook een heleboel tijd. Online is namelijk zoveel kinderkleding te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Je moet natuurlijk ook rekening houden met de smaak van je kind. Het zou dus fijn zijn als je dit zo efficiënt en goedkoop mogelijk kunt doen. Met behulp van deze tips wordt online kinderkleding shoppen een eitje!

tips-kinderkleding-shoppen
tips-kinderkleding-shoppen

Wishlist

Om te voorkomen dat je onnodig veel kleding koopt die je kind niet echt nodig heeft, is het goed om eens te inventariseren. Loop van tevoren samen met je kind zijn of haar kledingkast door en categoriseer de kleding. Welke kleding draagt hij of zij het liefst? Welke kleuren staan je kind het mooist? Heb je te weinig truien, of heb je juist te veel broeken? Heb je ook genoeg nette jongens- of meisjeskleding? Wat mis je nog echt in de kledingkast? Leg ook de kleding die niet meer past weg en besluit samen of er voor deze items een vervangend kledingstuk moet komen. Houd hierbij rekening met het seizoen wat eraan komt. Het heeft geen zin om aan het begin van de lente winterkleding te kopen, want voor je weet is je kind er alweer uitgegroeid! Stel na de inventarisatie samen met je kind een wishlist op. Ter inspiratie zou je een aantal modemagazines erbij kunnen nemen.

 

Koopjes jagen

Je zou de opgestelde wishlist meteen kunnen bestellen, maar je zou ook een aantal weken kunnen wachten. Wie weet komen jouw uitgezochte items wel in de sale! Je zou voor je kledingstukken een bestand kunnen maken waarin je alle linkjes opslaat. Zo kun je snel checken of de website lopende acties of kortingscodes heeft. Vooral bij dure items, zoals kinder winterjassen kan je veel geld besparen in de sale. Als je meerdere kinderen hebt, zou je ook voor iedereen tegelijk kleding kunnen bestellen, bij een grote bestelling is de verzending namelijk vaak gratis!