in

Mijn thuiswerkplek (thuiskantoor) opnieuw ingericht

(Last Updated On: April 30, 2021)

Iedere lente moet ik eraan geloven: ik krijg kriebels, begin vol goede moed aan de lenteschoonmaak (die valt hier gelukkig goed mee omdat we redelijk minimalistisch leven op sommige vlakken) en wil ik graag eens wat nieuwe spulletjes in huis.

Na een hele winter te kijken naar altijd maar dezelfde snuisterijen, wordt het dringend tijd voor iets nieuws. Ik laat jullie graag zien hoe ik mijn thuiswerkplek weer even opnieuw inrichtte en wat er vooral zorgt voor dat ‘nieuwe’ gevoel!

DIY schilderijen

Ik maakte maaaanden geleden al deze schilderijen (als je dat leuk vindt om te volgen, moet je ook zeker mijn Youtubekanaal eens bekijken) en kocht enkele leuke frames om ze in te steken. Het liefst van al wilde ik roségouden frames omdat ik dat een kleur vind die je heel erg gemakkelijk kan combineren.

IMG_0177

Ik kocht voor de frames ook leuke passe-partouts zodat het er nog mooier en een beetje strakker zou uitzien.

De grote kastenwissel

Als je op mijn Youtubekanaal kijkt, heb je vast en zeker gezien hoe ik eerst mijn thuiswerkplek (toen nog voornamelijk knutselkamer) ingericht had, of in mijn artikel over hoe je knutselspulletjes gemakkelijk kan opruimen.

Er stond een grote kast in die ruimte, waar ik een héle hoop van mijn knutselspullen in verzamelde (samen met mijn tassen, logische combinatie, nee?). Ik wilde die ruimte graag wat opener en lichter maken, en vroeg aan mijn vriend of ik een grote kastenwissel mocht doen.

IMG_0176

Beneden hadden we namelijk een mooie witte kast staan die veel lager was en waar ook wel een heel stuk minder in kon. Niet zo erg, ik was toch van plan om mijn spullen wat verder te gaan minimaliseren. Dat was erg nodig, zeg maar 😉

Nu staat deze witte kast dus boven en staat heel erg mooi samen met de grote schilderijen. De schilderijen zorgen voor veel kleur en een beetje vrolijk contrast met de witte meubels.

Hey, Maya!

Als je mij dan weer op Instagram volgt, zie je dat ik een erg leuke en slaperige collega heb: Maya. Zij heeft zo haar eigen plekje in de thuiswerkkamer, nuja… verschillende plaatsjes, zeg maar. Een dekentje op mijn bureau, een sofa waar ze zich lekker kan installeren, ze ligt al eens graag op het tapijtje waar mijn stoel op staat,… Je begrijpt: Maya slaapt erg graag bij mij als ik aan het werk ben.

Om haar te kunnen zien als ze bij mijn vriend ligt te slapen beneden, heb ik een canvas laten bedrukken met een van mijn favoriete foto’s van haar (mét blepje). Ongelofelijk schattig en het tovert gelijk een grote lach op mijn gezicht zodra ik ernaar kijk.

IMG_0175

Groen, groen, groen!

Als je naar Maya’s canvas kijkt, merk je vast al wel dat er veel groen in de ruimte staat. Ik hou wel van wat groen en probeer ook op die manier wat extra kleur te krijgen!

IMG_0174

De pannenkoekenplantjes doen het alvast erg goed en ik heb ze gecombineerd met enkele lege flesjes met droogbloemetjes in, om zo toch nog dat beetje extra kleur in de kamer te krijgen.

Written by admin