in

Waarom telefoonhoesjes tegenwoordig onmisbaar zijn

(Last Updated On: April 8, 2020)

Als ik je zeg dat ik onhandig ben met mijn smartphone, dan is dat helaas geen leugen. Ik zou het zelfs een eufemisme kunnen noemen, ik ben de klunzigheid zelve met dat ding. Vroeger werden gsm’s nog heel stevig en duurzaam gemaakt, nu laat je ze per ongeluk 1 keertje vallen en is je hele scherm gebarsten of is je camera stuk. We weten al lang dat onze smartphones sowieso gemaakt zijn om stuk te gaan, vlak na de garantieperiode. Maar, daarnaast zijn de meer high end smartphones steeds vaker gemaakt uit glas, wat hen heel mooi maakt qua design, maar ook oh-zo-fragiel.

Het onmisbare telefoonhoesje

Dus: hoe duurder je smartphone, hoe kwetsbaarder. Bizar, eigenlijk. Maar goed, het is nu helaas zo. Wat kan je dan doen om je smartphone zo lang mogelijk mee te laten gaan en ervoor te zorgen dat je scherm niet barst? Een goed telefoonhoesje kiezen! Er zijn veel goedkope hoesjes te koop die je smartphone vooral opleuken, maar eigenlijk helemaal niet extra beschermen. Ben je net zo onhandig als ik? Dan ben je misschien beter af met een smartphone die niet volledig uit glas gemaakt is, of als je toch graag een duurdere smartphone hebt: koop een goed beschermend hoesje.

telefoonhoesjes
telefoonhoesjes

Wallet case, flip case of back cover?

Telefoonhoesje, daarmee bedoelen we allerlei verschillende soorten hoesjes voor je smartphone. Tegenwoordig heb je wallet cases (dat zijn vaak flip covers, een beetje boek-achtig) waar je ook je bankkaarten in kan steken, verder bestaan er ook flip cases: dat zijn cases voor je mobieltje die je openklapt. Als laatste hebben we misschien wel de bekendste: de back covers. Die back covers kunnen beschermend zijn, maar zijn vaak vooral mooi en leuk vormgegeven.

Welke jij nodig hebt, is volledig van jouzelf afhankelijk. Zo hou ik zelf helemaal niet van flip cases en vind ik een wallet case te eng: ik zou dan in één keer mijn smartphone en mijn bankkaart kunnen kwijtspelen. Lijkt me voor onhandige ikke niet de allerbeste oplossing.

Bescherm je smartphone met een hoesje

Een van de meest verkochte smartphones op dit moment is de Samsung. Shop hier leuke samsung galaxy s11 plus hoesjes van gsmpunt.nl. Heb jij behoefte aan een waterbestendig hoesje, een schokabsorberend hoesje of gewoon wat extra bescherming dankzij een flipcase of book case? Dan vind je hier vast wel enkele goede hoesjes voor jouw smartphone!

Written by admin