in

What’s hot and what’s not in de wereld van sneakers deze winter?

(Last Updated On: December 17, 2021)

Sneakers zijn de max. Hoewel hakken aan een serieuze comeback bezig zijn, blijft de sneaker niet weg te slaan uit het straatbeeld én op de werkvloer. En thank god, want hoe comfortabel zijn ze wel niet? Wij hebben ons hart verloren aan de sneaker en nu we weer een nieuw seizoen ingaan, is het tijd voor een nieuw paar, nietwaar? 

Photo by Ryan Plomp on Unsplash

Zilver en metallic look

Een tijdje geleden was goud nog dé trend waar je niet omheen kon, nu is zilveren terug hip en trendy. Metallic is weer in en dat zien we ook terug in onze sneakers. Denk maar aan de zilveren dadshoes van New Balance. Zilveren hakken zijn overigens ook weer helemaal in de mode. 

Weg met chunky sneakers

Mag het wat minder bombastisch deze winter? Gelukkig kunnen we hier positief op antwoorden. Ja, het mag wat minder, oef! Volledig gedaan met de oversized sneaker is het niet, maar het mag iets minder opzichtig dan eerst. 

Snake

Nee, we hebben het niet over je favoriete spelletje op je Nokia van de jaren ‘90 – hoewel ze daar dringend ook een remake van mogen maken, vind je ook niet?. We hebben het over (uiteraard) fake snake skin! Die kunnen op enkellaarsjes, maar ook in je outfit en je sneakers mag deze trend zichtbaar zijn. Je kan dus helemaal los gaan met toffe accenten.

Brand yourself up! 

Zoals altijd blijft het een plezier om je eigen stijl en grenzen te verleggen in mode: welke trend ga je volgen en welke laat jij deze winter liever links liggen? Hou je het deze winter liever bij een klassieker? Ga dan eens kijken bij de Gucci sneakers. Italiaanse luxe, maar toch comfortabel en met een bijzonder design. Klinkt als muziek in de oren, niet? Buiten de collectie van Gucci vind je zonder twijfel ook wat naar jouw smaak bij Burburry of Chanel. Zo’n paar designer schoenen maakt van elke outfit een toppertje. Legendary brands never die! 

De bergschoen 

Wie had het ooit gedacht? De bergschoen is weer helemaal in en daarmee ook de bergsneaker. Je moet er je niet meer bij voorstellen: het is een perfecte blend tussen een sneaker en een bergschoen en doet het perfect deze winter. Ga zeker eens kijken bij Veja sneakers of je daar een geschikt paar vindt. De bergsneaker is makkelijk te combineren met een legging, een oversized trui en een puffer jacket van The North Face. Mutsje op, sjaal en wanten aan en laat die winterse sneeuwstorm maar komen! 

 

Written by admin