in

Shoplog: Kruidvat highlighters cruelty free

(Last Updated On: July 12, 2019)

Sinds een tijdje heb ik besloten dat alle nieuwe make-up die mijn appartementje inkomt, dierproefvrij moet zijn.
Als je mijn vorige makeup stash bekijkt, wilt dat zeggen dat ik nog redelijk wat highlighters en blushes moest vervangen… het grote uittesten kon dus beginnen! Bij Kruidvat was er een leuke actie waarbij je stapelkorting kreeg én ik ben echt helemaal gek op de kwasten van Essence, die zijn fantastisch.

kruidvat-highlighters

kruidvat-highlighters

highlighter-haul

highlighter-drugstore

Eigenlijk hou ik vooral van lit-from-within highlighters die nog een mooie, subtiele glans geven. En om eens te kijken of die blushes de moeite waard waren, nam ik er eentje mee om eens uit te testen. Het meest enthousiast ben ik op dit moment om de blushkwasten te testen en de prachtige highlighters van 2B!

Tell me, wat zijn jullie favoriete blushes en highlighters (liefst alleen maar dierproefvrij/ cruelty free natuurlijk)!