in

15 x leuke schooltassen voor het nieuwe schooljaar

(Last Updated On: July 10, 2019)

Het leukste aan het nieuwe schooljaar vond ik altijd de nieuwe schoolspullen: nieuwe schriften, pennen, een leuke nieuwe pennenzak (hello bullet journaling) en als belangrijkste: een smashing schooltas! Of je nu naar de brugklas gaat of al naar de uni, een goede en mooie schooltas heb je gewoon nodig! Kijk snel mee naar deze leuke modellen!  

De leukste schooltassen

Laten we beginnen met de ‘chiquere schooltas’: als tiener en later ook nog als verderstuderende late-teen begon ik mijn schooltassen veel belangrijker te vinden: alles moest erin kunnen (ik was zo slim om voor vertaler-tolk te gaan studeren, kan je je die kilo’s woordenboeken inbeelden? Tijdens mijn master Journalistiek was het veel draaglijker, oef!) en het moest er nog leuk uitzien ook. Een tijdje heb ik rugzakken gedragen (Eastpak, Jansport,…) maar die vond ik als ontluikende fashionista snel te lelijk. Toen werden het tassen van Oilily (ja, echt… helemaal uitgegroeid nu!) en vooral in mijn laatste jaar werden het lederen tassen of tassen uit nepleer. Eigenlijk heb ik zo’n beetje alles dus wel gehad ūüėČ Nu ik werk, hoeft er gelukkig niet veel mee, dus kan ik kiezen voor beauty in de plaats van nut :p Deze tassen van Cowboysbag zou ik nu ook zo halen! Ik heb er een groot zwak voor, en ze lijken mij ook stevig om lekker veel gewicht aan te kunnen. Toegegeven, ze zijn niet heel goedkoop, maar met kwaliteit doe je wel enkele jaren! Oh, er moest een portemonnee bij (ik heb behalve een tassentic ook een ferme tic voor portemonnees ;).

cowboysbag-the-bag cowboysbag-wichita cowboysbag-portemonnee
Cowboysbag The bag 119 euro Ga naar TheBagStore Cowboysbag Wichita cognac 149 euro Ga naar TheBagStore Cowboysbag portemonnee studs 69,95 euro Ga naar TheBagStore
cowboysbag-tas-sheffield-cognac cowboysbag-miami-juice-sale cowboysbag-castletown-sand
Cowboysbag Sheffield cognac 119 euro Ga naar TheBagStore Cowboysbag tas Miami juice tan 149 euro Ga naar TheBagStore Cowboysbag Castletown sand 159 euro Ga naar TheBagStore

Op de website van The Bag Store vind je ongeveer het hele assortiment van Cowboysbag, maar die kon ik onmogelijk allemaal hier laten zien. Zie je het al voor je: ‘De 250 leukste schooltassen’? Trust me, ik zou het kunnen :p

eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas
 Eastpak Orbit 39,51 euro Ga naar Spartoo  Eastpak Kaba  55 euro Ga naar Spartoo  Eastpak Ultimate 89 euro Ga naar Spartoo
eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas
 Eastpak Delegate 50,80 euro Ga naar Spartoo  Eastpak JR 40 euro Ga naar Spartoo  Eastpak Wyoming 62,09 euro Ga naar Spartoo
eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas eastpak-rugtas-schooltas
¬†Eastpak Padded pak R 54,18 euro Ga naar Spartoo ¬†Eastpak Bookworm 96 euro Ga naar Spartoo ¬†Eastpak Padded Pak’R 49 euro Ga naar Spartoo

Eastpak kon hier toch echt niet ontbreken… ze hebben nu zulke leuke prints voor hun tassen! Of je nu eerder voor een rugzak of een messengertas bent, als je van een wat stoerdere stijl houdt, zal je er zeker wel je ding vinden!

Written by admin