in

Rode Duivels EK/ WK nail art (rode nail art en nagellak)

(Last Updated On: June 12, 2021)

Jawel, de Rode Duivels hebben zich alweer gekwalificeerd voor het EK, dat wilt zeggen dat wij weer helemaal los kunnen gaan met onze nail art! Ik verzamelde enkele leuke nail art voorbeelden voor onze Duivels en ging zelf ook aan de slag (met wat echt waar de slechtste nagellak ooit is die ik in mijn tienjarige carrière al getest heb, yikes).

Klaar om te supporteren voor onze Rode Duivels?

Rode Duivels EK / WK nail art

Heb je nog geen rode, gele of zwarte nagellak? Ik raad je aan om in een goede rode nagellak etc te investeren, daar ga je een véél mooier resultaat mee krijgen (kijk hieronder maar eens wat er gebeurt als je een spotgoedkoop setje nagellak koopt).

En dan nog mijn eigen poging, die er véél leuker had kunnen uitzien als de nagellak van goede kwaliteit geweest zou zijn… wat een verschrikking zeg! Ik kocht deze set nagellak samen met enkele nagelstickers bij Kruidvat voor enkele euro’s, maar wat een afzetterij is dat!

Als je een setje van de onderstaande nagellak zie liggen met 3 kleuren nagellak en een paar stickers, LAAT HET LIGGEN. Veel beter koop je 3 kleuren nagellak van Essence (die is ook spotgoedkoop maar heeft een supergoede kwaliteit) en wat losse nagelstickers. Made in China staat er op het etiket, en ik geloof het maar al te graag… brrr. Benieuwd hoe en of ik het straks van mijn nagels krijg!

Hieronder zie je 4 (!) lagen van deze horrornagellak op mijn nagels, en nog zag het er niet goed uit. Het lijkt echt alsof het verdunde acrylverf is (misschien moet ik er maar eens acrylgieten mee proberen) en de nagellak is elastisch, wat het ongelofelijk irritant maakt om je nagels wat netter af te werken. Soit, dikke, dikke afrader dus 😉

Ik probeerde het nog wat op te lappen met de stickers die erbij geleverd werden, maar dit werd dus echt niks.

Rode Duivels wk/ek nail art tutorials en voorbeelden

Deze duivelshoorntjes kan je heel gemakkelijk zelf maken! Je heb er ook niet zo heel veel materiaal voor nodig, da’s altijd een erg grote plus.