in

Waarom een refurbished iPhone X online kopen?

(Last Updated On: September 4, 2020)

De kans is groot dat je zelf ook een refurbished iPhone X online wilt kopen, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Er zitten ontzettend veel voordelen aan een refurbished iPhone X. We zien dat lang niet iedereen weet wat voor voordelen dit eigenlijk zijn. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de grootste voordelen van een refurbished iPhone X online kopen even voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van je aankoop!

Zelf koop ik al enkele jaren alleen nog maar refurbished Macbooks: zo heb ik een zilverkleurige Macbook Air gekocht, een tweetal jaar geleden. Daarna kocht ik ook nog een refurbished rosegouden Macbook Retina. Met beide aankoopjes ben ik zo blij! Daarom dat ik jullie ook graag warm wil maken voor het kopen van refurbished iPhones, want ook dat is écht de moeite! Niet alleen bespaar je zo een hoop geld, het is ook veel beter voor het milieu.

De refurbished iPhone X is een stuk goedkoper

De eerste reden dat je er verstandig aan doet om een refurbished iPhone X te kopen is natuurlijk het feit dat het echt een hoop geld kan schelen. Zoals je kunt zien, zijn deze iPhone X telefoon te koop voor ongeveer 450 euro voor de 64-GB-versie. Dit maakt het een veel voordeligere optie om te kiezen als je op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste binnen het assortiment van Apple.

(unsplash)

Ze zijn net zo goed als de nieuwe toestellen

Er wordt voor gezorgd dat deze apparaten in goede staat zijn en dat alle onderdelen zijn vervangen, zodat het apparaat op dezelfde manier werkt als nieuwere iPhone X-systemen. Hierdoor merk je dus helemaal geen verschil tussen je refurbished iPhone X en een normale iPhone. Dit maakt het mogelijk om voor een lange tijd gebruik te maken van je refurbished iPhone X, zonder dat je dit echt merkt.

Je hebt gewoon garantie op je toestel

Deze telefoons hebben een garantie van twee jaar (en je krijgt een nieuwe accu!), dit laat dus zien dat het een veilige koop is om te maken. Hou er wel rekening mee dat dit alleen van toepassing is op de refurbished iPhone X die je koopt bij de officiële verkooppunten. Kijk hier dus goed naar voordat je een refurbished iPhone X bestelt.

Een refurbished iPhone X is beter voor het milieu

De telefoonindustrie is ontzettend slecht voor het milieu. Door te kiezen voor een refurbished iPhone X hoeft er maar een keer een telefoon gemaakt te worden. Dit houdt dus in dat je niet zal bijdragen aan de vervuiling die ontstaat in de fabrieken. Dit maakt het mogelijk om een dergelijk toestel op een zeer duurzame en verantwoorde manier te kunnen kopen als we kijken naar de impact op het milieu.

Door zelf te kiezen voor een refurbished iPhone X ben je in staat om zelf deze voordelen te ondervinden. Het is echt een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Door te kiezen voor een betrouwbare verkoper zal je zeker geen spijt hebben van je refurbished iPhone X. Het is een aankoop waar je voor een lange tijd plezier van zal hebben!