in

Plus size feestjurken en party jackets

(Last Updated On: July 11, 2019)

Plus size feestjurken: Ik krijg vaak de opmerking dat ik niet vaak genoeg over plus size mode schrijf. Daar is een hele simpele reden voor: ik schrijf meestal over kleding en co die mij na aan het hart liggen en aangezien ik zelf geen plus size ben, is het voor mij iets moeilijker om me in te leven (daarom kom je hier ook niet echt wat tegen over mannenmode of kindermode). Maar laten we daar eens wat verandering in brengen: ik liet al enkele leuke feestjurken zien, maar nu dus ook voor gorgeous curvy ladies! En: ook jasjes voor als het wat kouder wordt tijdens de feestjes. Party jackets & party dresses, here we come! Ben je nog op zoek naar mooie kerstkapsels of galakapsels?

Laat één ding duidelijk zijn: ook als je valt onder de categorie ‘grote maten’, kan je er echt nog altijd heel erg leuk uitzien! Het is gewoon ontzettend jammer dat veel merken niet eens hoger gaan dan een maat 42 of 44 terwijl er wel best veel vraag naar is. Heel erg jammer, want je curves zijn er om gezien te worden, toch? Dat grote maten mode niet saai hoeft te zijn, zie je hieronder bij deze prachtige chique jurken voor grotere maten:

Plussize feestjurken

 plus-size-kimono-dress  feestjurk-maatje-meer  feestjurk-grote-maten
ASOS CURVE Exclusive Kimono Dress In Oriental Print

54,80 €
Lipstick Boutique Colour Block Lace Trim Pencil Dress

89,04 €

Naar de shop!

Lipstick Boutique Colour Block Pencil Dress

89,04 €

Naar de shop!

 

 plus-size-feestjurk  bloemetjesjurk-maatje-meer  plus-size-jurken
Lipstick Boutique 3/4 Sleeve Lace Bodycon Dress

89,04 €
ASOS CURVE Exclusive Skater Dress In Floral Print In Longer Length

38,36 €
ASOS CURVE Exclusive Dress With Plunge Neck And Ruffle Sleeves in Longer Length

54,80 €

Ben je niet zo gek op het dragen van jurkjes? Geen probleem! Je kan ook een fantastische feestoutfit in elkaar flansen door een mooi jasje te dragen! Kijk hieronder maar naar deze mooie jasjes die je look direct een glam touch geven:

 image1xl (2)  image1xl (3)  image1xl (4)
ASOS CURVE Exclusive Textured Blazer With Tape Detail

€65.76

Naar de shop!

ASOS CURVE Exclusive Drape Blazer

€89.04

Naar de shop!

ASOS CURVE Exclusive Soft Blazer With Satin Trim

€54.80

Naar de shop!

 

Plus size stijltips

Ben je ook nog op zoek naar wat handige stijltips om je nieuwe feestoutfit een stylish touch te geven? Ik vond deze plus size/ curvy youtubers en zij hebben echt fantastische tips voor dames met grote maten!