in

Hoe draag je de Pantone kleur van 2020 ‘stervend koraal’ (Bleached coral)?

(Last Updated On: April 8, 2020)

Wat een naam voor de Pantone kleur van 2020: ‘stervend koraal’ (bleached coral, in het Engels)… maar, hoe draag je deze kleur? Ik ging op zoek, want op het eerste zicht lijkt het me een kleur die niet zo heel makkelijk te combineren valt. Maar… dat valt echt reuze mee! Het is een ietwat ‘muted mint’-kleur, als ik het zo mag omschrijven. Dus, heb je zin om deze modekleur te ontdekken en om te kijken hoe goed deze in jouw garderobe of capsule warderobe kan passen? Lees dan snel onze stylingtips!

Pantone kleur 2020

Ik vind dit echt een prachtige kleur, maar ik zat me wel erg af te vragen hoe je deze kleur dan het beste kan combineren met stuks die je al in je garderobe hebt. Dus, ik zat te surfen en ontdekte dat ze daar best veel mooie kledingstukken hadden in de kleur ‘stervend koraal’, of toch in ieder geval een kleur die er erg op lijkt. Dit wordt dé kleur voor winter 2020 volgens Pantone, dus je mag er zeker van zijn dat je deze kleur echt énorm veel gaat zien. Niet alleen bij de modemerken, maar ook in je interieur ga je de kleur stervend koraal ook echt veel tegenkomen.

‘Stervend koraal’: modekleur

De modekleur 2020: ‘bleached coral’ voor mannen

Ook voor mannen zal dit natuurlijk dé modekleur zijn voor het seizoen. Wil je nog meer seizoenstrends zien? Bekijk dan ook zeker dit: mannenkapsels 2020 / herenkapsels 2020

 

Met welke andere kleuren kan je dit combineren?

Met welke andere kleuren kan je deze modekleur dan eigenlijk het mooiste combineren? Ik zocht het voor je uit, want het is natuurlijk veel fijner om je nieuwe kledingstukken nog te kunnen matchen met een ander kledingstuk dat je al in je kast hebt hangen, toch?

Het is een kleur die je erg mooi kan gaan combineren met wit, zwart, antracietgrijs… een beetje de standaar combinatiekleuren.

Wil je meer edgy kleurcombinaties? Kijk dan eens om deze kleur te combineren met een lilapaarse kleur!

Zoek je nog meer inspiratie voor het komende 2020?

En de andere modekleuren?

Naast dé Pantonekleur van een jaar, heb je natuurlijk ook nog een hoop andere modekleuren die ‘hip’ zijn in een bepaald jaar. In 2020 zijn dat onder andere de ‘jewel tones’, maar die komen zo goed als ieder jaar wel eens terug, eigenlijk. Zo zien we in de herfst en winter vaak kleuren terugkomen zoals turquoise, warm rood, goudtinten,…

Natuurlijk hoef je je niet aan de huidige modekleuren te houden, kijk ook zeker of deze kleuren wel bij jou passen. Het heeft geen zin om kleuren kleding te kopen die je niet gaat dragen omdat je er ziek, moe,… uitziet door een bepaalde kleur. Dan blijft het maar hangen in je kast en da’s natuurlijk ongelofelijk zonde.

Wat denken jullie van deze Pantone kleur van 2020? Is het een kleur die je zelf zou dragen of toch niet echt? Ik vind het een prachtige kleur, zeker voor in je interieur, maar volgens mij is het niet echt een kleur die bij mij past.

 

Written by admin