in

How to: paardenstaart met volume

(Last Updated On: July 12, 2019)

Hoe krijg je een hoge paardenstaart met veel volume? Als je zoals ik dun haar hebt (of haar dat gewoon veel minder vol lijkt in een staartje), zijn daar gelukkig heel wat tips and tricks voor om alsnog een mooie, volumineuze paardenstaart te maken (als je liever leert hoe je een strakke lage paardenstaart maakt, kan dat natuurlijk ook… ieder zo zijn ding qua kapsels!). Toen ik zelf deze Youtubefilmpjes zag, was ik best wel van mijn sokken geblazen (en ik die dacht dat ik al zoveel wist over het krijgen van volume in mijn haar… niet dus!).

Paardenstaart met volume: tutorials

Ik kwam op dit artikel toen ik dit onderstaande filmpje zag: ik had echt werkelijk geen flauw idee dat het zo makkelijk zou zijn om eindelijk eens wat meer fluff in mijn staartje te krijgen! Al zo vaak had ik pogingen ondernomen, om dan natuurlijk weer op het einde van de werkdag met een platte staart rond te lopen. Tof hoor… doe je daar dan ‘s ochtends zoveel

moeite voor?

Wat kan je dan het beste gebruiken om dat oh-zo-gewilde volume in je kapsel te krijgen? Een klemmetje! En als je dat nog niet genoeg vindt, kan je ook nog een paar strengen clip-in extensions gebruiken als je dat graag wilt. Maar als je alles au naturel wilt houden, kom je dus al heel ver met een klemmetje! Ik zeg het je, ik stond perplex toen ik dit ontdekte. Waarom had ik dit niet eerder ontdekt? Daar word je dan over enkele jaren 30 voor, haha! En nog een tipje van mijzelf: als ik meer volume wil in mijn staartje, maak ik grove golven/krullen in mijn haar! Dat werkt ook erg fijn!

Paardenstaart met volume: kapselinspiratie

paardenstaart-met-volume

Prachtige lage paardenstaart met volume ( Dragosh co via shutterstock)

paardenstaart-volume-2

Een paardenstaart kan ook heel glamorous zijn! Deze glamoureuze paardenstaart is mooi afgewerkt met de oogmake-up en juwelen (alionabirukova via shutterstock)

paardenstaart-volume-3

Superleuke warrige paardenstaart (Sanne berg via shutterstock)

paardenstaart-volume-4

Lage paardenstaart met veel volume (Nadya Korobkova via shutterstock)

paardenstaart-volume

Prachtige volle rosse paardenstaart (racom via shutterstock)

volume-in-paardenstaart

Mooie paardenstaart met veel volume ( Vilenja via shutterstock)

volume-paardenstaart

Prachtige donkerbruine paardenstaart met veel volume ( Luba V Nel via shutterstock)