in

Nieuwe collectie Summum Woman en Morgan de Toi (lente/zomer 2021)

(Last Updated On: October 7, 2021)

Nieuwe collectie summum woman lente/ zomer 2021

Ik kende het merk Summum Woman nog niet, maar oh… wat ben ik blij dat ik dit merk ontdekt heb! Als je een vrouwelijke stijl hebt, is dit zeker een merk voor jou! Kijk maar mee naar enkele prachtige stukken uit de nieuwe collectie lente/ Zomer 2021, ik ben er zeker van dat je overtuigd zal zijn van dit heerlijke merk!

Enkele modetrends die ik spotte in deze collectie: heerlijke ajourtruien, satijn als een van de belangrijkste stoffen in de collectie, wikkeljurken, haltertops, maxirokken en daarbij komt ook nog dat deze collectie echt perfect met elkaar te combineren is, héérlijk! Als je dus zin hebt om een capsule wardrobe samen te stellen, kan je dat zeker met deze fijne collectie.

Summum Woman is een Nederlands merk dat veel geeft om duurzaamheid: zo hebben ze het SUMMUM Green label waarbij ze veel meer groenere stoffen zoals FillSens of Encel gebruiken.

Ze hebben er bewust voor gekozen om een groot deel van hun collectie in Oost-Europa te produceren. Door de geringe afstand kunnen deze ateliers gemakkelijk regelmatig bezocht worden. Daarnaast gaat het transport over de weg in plaats van via lucht en water, wat minder belastend is voor het milieu.

summum-woman-jurkje-2021
summum-woman-jurkje-2021

Een heerlijk luchtige sweatjurk van linnen: ideaal voor warmer weer.

top-viscose-summum-woman
top-viscose-summum-woman

Een prachtige top van viscose met plooitjes: een erg leuke top die ook nog eens mooi afkleedt en lekker koel is tijdens de warme zomermaanden.

summum-woman-jurk
summum-woman-jurk

Nog een pareltje uit de huidige collectie: een leuke jurk met geometrisch patroon.

Morgan de Toi nieuwe collectie lente/ Zomer 2021

Nog een ander merk dat ik al kende en al jaren fan van ben: Morgan de Toi. Zij hebben veel basics met een vrouwelijke, sexy twist in de collectie: en dat al jaren! Als je op zoek bent naar een mooi vrouwelijk shirtje met wat sexy details, zit je echt goed bij Morgan. Denk: shirtjes afgewerkt met kant, mesh, ajour…

Dit Franse kledingmerk bestaat al sinds 1967 en is echt een gevestigde naam in de modewereld. He tis fashionable kleding voor vrouwen die echt op zoek zijn naar trends in hun garderobe. Ook hier kan je weer met de nieuwe collectie een eigen kleine capsule wardrobe samenstellen, ideaal als je niet té veel kleding in je leven wilt, maar alles wel leuk met elkaar gecombineerd kan worden.

Op dit moment hebben ze ook erg leuke tops in hun collectie, waarbij de bandjes afgewerkt zijn met mooie versieringen. Zo geef je direct wat extra cachet aan je looks!

Dit merk is ideaal voor jou als je echt iemand bent die leeft in jurkjes of in een jeans & shirtje: zo kan je alsnog deze fantastische basics in je garderobe opnemen, maar ze zullen sowieso goed te combineren zijn met andere kleding die je al hebt. Daarbij hebben deze kledingstukken net dat ietsje meer en kan je ze prima heel simpel combineren.

morgan-de-toi-topje
morgan-de-toi-topje

Prachtig topje met leuke details aan de bandjes

morgan-de-toi-top
morgan-de-toi-top

Deze leuke ajourtop kan je leuk combineren

morgan-de-toi-body
morgan-de-toi-body

Een prachtige, sexy body!

 

Written by admin