in

Modetrends: geborduurde tasjes

(Last Updated On: April 9, 2020)

Modetrends: geborduurde kleding is op dit moment een van de grootste modetrends, en we zien het nu ook steeds vaker op tassen. Als je geen zin hebt om je van kop tot teen in geborduurde kleding te hullen, is het een goed idee om op deze manier aan deze trend mee te doen als je daar zin in hebt.

Modetrends

Voor mij persoonlijk is dit een van de leukste trends dit seizoen: ik ben gek op geborduurde items en op dit moment ben ik een DIY jeans met geborduurde rozen aan het maken. Maar zoals ik al zei: als je een geborduurde tas draagt, kan je het borduursel nog op een zeer flatterende en subtiele manier dragen.

modetrends-2017-geborduurde-tassen

Shop / Shop / Shop 

modetrends-2017-tassen-borduursel

Shop / Shop / Shop 

modetrends-2017

Shop / Shop / Shop 

Wat vinden jullie van deze übercute geborduurde tasjes? Ikzelf vind ze echt super en zou het een grote aanvulling vinden op mijn zomergarderobe… nu alleen nog kiezen welke van deze tasjes ik het allerleukste vind.

Written by admin