in

Mijn MakeupGeek bestelling bij Beautybay en ervaring

(Last Updated On: July 12, 2019)

Ik was er al enkele maanden over aan het nadenken om eindelijk wat nieuwe oogschaduw te kopen van MakeupGeek: de oogschaduw is gemaakt zonder talk (talc), wordt volledig in de USA gemaakt e is ook nog eens veganistisch en absoluut niet op dieren getest. Niet dat alles in mijn collectie daar al aan voldoet voorlopig, maar ik vind het een hele fijne plus voor de beste oogschaduw die ik ooit al getest heb.

Mijn Makeupgeek bestelling:

Dusja… vlak voor de feestdagen besloot ik mezelf eens flink te verwennen met de oogschaduwen die nu al letterlijk maanden op mijn wishlist stonden (ik wou ze in oktober al bestellen met 30% korting, maar mijn credit card werd om bizarre redenen geweigerd… en ik liep die promotie mis. Vooral zuur als je weet dat ze bij Beautybay wel vaak sales houden, maar bijna nooit op hun merken als Jeffrey Star, MakeupGeek,…). makeupgeek-bestelling In totaal bestelde ik 22 oogschaduwen: vooral enkele van hun nieuwe matte kleuren en foiled oogschaduwen (echt de formule van die twee soorten… goddelijk!). Naast de nieuwe matte en foiled kleuren, bestelde ik er ook nog 2 van de ‘normale’ range.

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Take Two
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Sourcery
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Showtime 1.8g
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Legend
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Houdini 1.8g
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Flame Thrower 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Bake Sale
Makeup Geek Eyeshadow Pan Bandwagon
Makeup Geek Eyeshadow Pan Brownie Point 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Cocoa Bear 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Creme Brulee 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Fairytale 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Faux Fur
Makeup Geek Eyeshadow Pan Friend Zone 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan High Tea 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Lucky Penny
Makeup Geek Eyeshadow Pan Morocco 1.8g
Makeup Geek Eyeshadow Pan Pocket Change
Makeup Geek Eyeshadow Pan Tan Lines
Makeup Geek Eyeshadow Pan Sidekick
Makeup Geek Eyeshadow Pan Wild West 1.8g
Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan Untamed 1.8g

Een hoop oogschaduw, ik weet het 🙂 makeupgeek-beautybay

Beautybay ervaring/ review

Heel eerlijk: ik heb lang gewacht met het bestellen omdat ik de reviews van Beautybay op Facebook had gelezen. Natuurlijk laten mensen vaak negatieve reviews achter dan positieve, maar ik had eerlijk gezegd echt schrik gekregen. Maar aangezien ze bij MakeupGeek zelf voorlopig niet naar de EU verzenden omwille van de nieuwe regelgeving. Ik bestelde op 26 december en had ze eigenlijk eind die week al in huis (nuja, mijn buren… het was daar afgeleverd). Technisch gezien had ik het pas deze maandag in huis 😉