in

Mijn go-to ooglook

(Last Updated On: July 11, 2019)

De ochtenden op een werkdag zijn heel hectisch hier: ik snooze een drie kwartier (ja echt… dat is een slechte gewoonte die ik snel eens moet gaan veranderen) en daarna moet alles snel gaan. Snel-snel make-uppen, omkleden, een ontbijtje naar binnen proppen en lopen om mijn trein te halen. Oh, en ondertussen Belle eten geven… maar daar herinnert ze me wel aan (als ZIJ nu eens een snooze-button had he ;)). Mijn ooglook moet op zo’n dag snel, effortless en leuk zijn. Enter mijn go-to ooglook met maar enkele producten: dagelijkse-ooglook

dagelijkse-ooglook-2 favoriete-ooglook Ik gebruik voor deze look maar enkele producten:

  • Maybelline Color Tattoo in On and On bronze (heerlijk spul, ben al aan mijn tweede potje bezig)
  • Een bijpassende kleur oogschaduw (meestal uit een van mijn MUA palettes)
  • Snel een lijntje zwarte eyeliner (Catrice) uitsmudgen
  • en dan mijn fav mascara: Max Factor False lash effect

Aan mijn wenkbrauwen doe ik niets, ik hou heel erg van wat rommeligere wenkbrauwen. Binnen de 5 minuten is deze look klaar, perfect voor als je haast hebt! En dankzij de Color Tattoo blijft de oogschaduw supergoed zitten!

Written by admin