Mijn favoriet Youtubefilmpjes deze week

Laatste update

Deze week heb ik weer enkele hele leuke Youtubefilmpjes verzameld voor jullie! Kijken jullie mee? Het is een heel persoonlijke mix geworden met dansfilmpjes die ik bewonder, of inspiratie uit put (een dansende meermeermin!). Of gewoon leuke hauls, lieve persoonlijkheden…

Dansfilmpjes en muziek:

Een van mijn favoriete Burlesquedanseressen… en ze begint in een zeemeerminstaart… need I say more?

Make-up/ fashion/ hauls:

(in het Frans)

Hoi, ik ben een beautyblogger die geen leuke winged liner kan maken… ik had dus dringend een goede tutorial nodig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

herfstkapsels

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar 2020 (warme herfstkapsels)

Herfstmake-up: donkere lippen

donkere-lippen-lipstick