Mijn bloemen-, bomen- en plantenwishlist

Laatste update

De lente is al enkele dagen in het land, en ik ga nu tijdens het thuiswerken regelmatig eventjes buiten zitten of ik ben ‘s avonds bezig met mijn planten en bloemen buiten: dat brengt me zoveel rust en helpt me echt om een beetje stress van me af te kunnen zetten. Nu ik weer meer buiten bezig ben en een hele hoop leuke online bloemenwinkels ontdekt heb, heb ik natuurlijk een kanjer van een groene wishlist gemaakt ­čśë

Deze prachtige bloempotten

 

 

bloempot-turquoise
bloempot-turquoise

 

 

Een dwergsering

 

dwergsering
dwergsering

 

zeeuws-knoopje
zeeuws-knoopje
rode-tulpen
rode-tulpen
dubbelbloemige-tulpen-roze
dubbelbloemige-tulpen-roze
magnolia-boom
magnolia-boom
kiwibes
kiwibes
dubbelbloemige-ranonkel-peony-blend
dubbelbloemige-ranonkel-peony-blend
dubbelbloemige-begionia-bouton-de-rose
dubbelbloemige-begionia-bouton-de-rose
monstera-monkey-leaf
monstera-monkey-leaf
bloempot-azuur
bloempot-azuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Parkeren bij een airport

De leukste gratis kleurplaten