in

Mijn appartementje: juli 2015 apartment tour

(Last Updated On: December 7, 2019)

Als ik een lijstje van FAQ’s hier op Glamourista zou moeten opstellen, zouden het deze vragen zijn:

  • Heb je een vriendje? Maak je eens een video of selfie met hem?
  • Wil je filmpjes maken waarin je salsasteps uitlegt?
  • Hoe zit je appartementje er nu uit?

Ik heb mijn appartement al enkele keren laten zien, maar morgen komt mijn vader het behang (dat op 2 muren zit) erafhalen en komt er nieuw behang op die muren later deze week… En aangezien het mooi weer was en mijn appartementje mooi opgeruimd en proper was, vond ik het tijd voor een échte apartment tour! Een kleine disclaimer: dit was voor mij de eerste keer dat ik een bewegend filmpje met een spiegelreflex opnam, dus sorry… zeker in het begin beweegt het veel (ook al heeft Youtube de beeldstabilisator gebruikt) en bedek ik zelfs eventjes het geluid… oops 🙂 Nog enkele foto’s: IMG_4878

IMG_4879 IMG_4887

IMG_4888

IMG_4891

IMG_4904

Written by admin