in

Mannenkapsels 2021 – trendy herenkapsels 2021

(Last Updated On: January 30, 2021)

Mannenkapsels 2021: oh, wat zien de mannenkapsels voor 2021 er stoer uit. Hadden jullie al gehoord van bepaalde kapsels voor heren zoals de low fade haircut for men waarbij een stuk van het kapsel opgeschoren is en je een soort van fade-effect krijgt in het kapsel?

Een soort van ombre zeg maar, maar dan met het haar zélf, very cool. Ook een heel erg hippe haarstijl in 2021 voor mannen is de fauxhawk, die weer helemaal terugkomt. In dit artikel ontdek je de beste haarstijlen en haartrends 2021 voor mannen en herenkapsels. Op zoek naar kapselinspiratie voor mannen?

Mannenkapsels voor kort haar, herenkapsels voor lang haar of halflang haar én ook nog eens kapsels voor mannen met krullen. Herenkapsels voor in de winter, lente, zomer of herfst! Veel kapselplezier!

herenkapsels-2019
herenkapsels
mannenkapsels-2019
mannenkapsels

Mannenkapsels 2021

Man buns: mannenkapsels 2021

Wat? Zien we de man bun nu nog altijd als mannenkapsel in  2021? Jazeker… hoewel er veel haters zijn voor dit specifieke kapsel, blijven veel mannen de man bun dragen vol overtuiging. Toegegeven, sommige mannen staat het ook gewoon ongelofelijk sexy.

mannenkapsels-manbun

Fade haircuts

Next up: de opgeschoren kapsels en fade haircuts. Wat is dat eigenlijk, zo’n fade haircut? Je maakt eigenlijk een gradiënt in het haar: zo ga je van geschoren – beetje geschoren – haar. En dat kan dan weer op een heel subtiele manier gebeuren of net helemaal niet en kan je lekker knallen en opvallen met je mannenkapsel.

mannenkapsels-2018

herenkapsels-2017 mannenkapsel

mannenkapsels mannenkapsels-baard mannen-haarstijlen

herenkapsels-lang-haar mannenkapsels-kort-haar

opgeschoren-mannenkapsels

mannenkapsel-baard-fade mannen-kapsels

Opgeschoren kapsels

Ook de opgeschoren kapsels blijven we dit komende jaar heel veel zien: ze zijn dan ook al jarenlang een trend! Er is wel meer variatie in deze kapsels gekomen: je kan kiezen voor een fade haircut, waarbij je de haarlijn veel minder duidelijk laat overgaan. Je kan zo kiezen voor een fade haircut die hoog, laag, of erg laag eindigt en zo spelen met je haarsnit.

mens-hair

opgeschoren-mannenkapsels mannenkapsels-2017-3 fade-haircut-men

undercut-herenkapsels-mannenkapsels

herenkapsels-baard

Fade haircut met een baard : superhip mannenkapsel in 2021

mannenkapsels-krullen

Een mannenkapsel met een erg duidelijke fade

herenkapsels-2017-2

haarstijlen-voor-heren

Herenkapsels 2021

Mannenkapsels: kort haar

De allercoolste mannenkapsels voor mannen met kort haar vind je hieronder: met of zonder baard! mannenkapsels-krullen kapsels-voor-mannen-halflang

mannenkapsels-haartrends

Mannenkapsels: lang haar

hairstyles-for-men

fade-haircut-men Mannenkapsels voor lang haar: het half opgeschoren kapsel is hier perfect voor, net als de pompadour kapsels die voor mannen helemaal terug zijn! undercut-herenkapsels-mannenkapsels

Een lang mannenkapsel met een edge: door het geschoren gedeelte krijgt dit mannenkapsel veel meer pit. Voor heren die durven experimenteren met hun kapsel! mannenkapsels-lang Mannenkapsel voor lang haar

Mannenkapsels voor krullen

Welk kapsel is het meest geschikt voor mannen als je krullen hebt? Deze kapsels zorgen alvast voor kapselinspiratie! mannenkapsels-2017-2

mannenkapsels-krullen   mannenkapsels-met-krullen krullen-mannenkapsels

kapseltrends-mannen haarstijlen-voor-heren mannenkapsels-haartrends

Mannenkapsels voor halflang haar

baard-mannenkapsel heren-kapsels Mannenkapsels voor mannen met halflang haar mannen-kapsels Herenkapsel halflang haar

herenkapsels-lang-haar

Mannenkapsels 2021: stap voor stap

Toegegeven, van sommige mannenkapsels zou ik zelf ook niet weten hoe ik eraan moet beginnen… gelukkig zijn er op Youtube dames en heren genoeg die ons de kneepjes van het vak kunnen bijleren: