in

Make-up en minimalisme

(Last Updated On: June 29, 2016)

Sinds ik werk, ben ik mijn make-upcollectie steeds meer gaan downsizen. Vooral ook omdat je er veel minder tijd voor hebt om ermee bezig te zijn, maar ook omdat ik nu liever wat meer kwaliteitsspulletjes heb in de plaats van kwantiteit. Nu zal ik bijvoorbeeld ook meer sparen voor bijvoorbeeld een lipstick van MAC (ik heb er trouwens nog nooit een gehad, ben ik nu niet ‘s werelds slechtste beautyblogger?) of wat duurdere kwasten,… Ik kan trouwens ook niét meer kijken naar die énorme collecties van andere bloggers (terwijl ik dat jaren geleden echt fantastisch vond) omdat ik het zo zonde vind: het zit vol bacteriën en ik ben zo iemand die alleen spulletjes bijhoudt die ze heel graag gebruikt (‘Does it spark joy?’, nietwaar, miss Marie Kondo?). Ik geef dan ook heel veel weg van de perspakketjes die ik krijg (aan moederlief en goede doelen, voornamelijk) zodat het niet té erg de spuigaten uitloopt. Maar goed, ondertussen weet ik ook wel dat mijn minimalisme niet dat van anderen is 😉 (ps: ik ben nog even bezig met mijn make-up stash op te ruimen, maar binnenkort laat ik mijn stash nog eens zien!) Aangezien ik nog steeds geen ellenlange artikels kan typen, wou ik graag enkele Youtubefilmpjes delen die mij inspireerden: (perfect om te luisteren als je niet kan slapen, wat heeft zij een heerlijk rustgevende stem)