in

Kinderkleding trends voor herfst en winter

(Last Updated On: April 8, 2020)

Heb je de herfst modetrends 2020 en winter modetrends 2020 al gelezen? Hoe pas je deze fashion trends toe op kinderkleding? Zijn dat dan dezelfde trends en dezelfde modekleuren?  Deze trends zijn geschikt voor zowel jongens, meisjes, of anders.

Kinderkleding trends

Ook bij de kinderkleding zien we veel trends die terugkomen net zoals bij modetrends voor volwassenen. Dierenprintjes? Yes, die vinden we ook bij kidskleding! De cowboytrend? Jups, die vind je ook bij kinderkleding! Net als lederen kledingstukken (wel vaak nepleer, toch zeker bij kinderen) of mooie ruitjes of een toffe print.

Nog enkele leuke modetrends die kids ook ontdekken in de nieuwe collecties:  fleurige bloemenprintjes, shiny en glitteraccentjes, luipaardprintjes, tijgerprintjes, velours, corduroy,… allemaal fashion trends die ook kids superleuk kunnen dragen en die heel tof te combineren zijn.

Speciaal voor meiden: een van de modetrends in 2019 en 2020 zijn de opvallende panty’s met hele leuke printjes.

 

Nog meer leuke trends voor kinderen? Kinderkapsels, kapsels voor meisjes, communiekapsels

Typische herfsttrends en herfstkleuren

Ook de typische herfstkleuren vinden we terug in de collecties voor kinderen: denk maar aan de typische jewel tones zoals smaragdgroen, warm oranje, okergeel, turquoise blauw, eendenblauw, warm paars,… allerlei prachtige herfstige kleuren die in bijna alle kindercollecties nu te vinden zijn. Vind je deze kleuren ook zo mooi? Dan is dit hét moment om kleding in deze leuke kleuren in te slaan en alvast een voorraadje in te slaan… kinderen groeien ook zo snel uit hun maat!

Daarnaast zien we ook dé Pantonekleur van 2020 al furore maken in de kinderkledingcollecties.

Check ook: kapsels 2021 / kapsels 2020 / korte kapsels 2021 / korte kapsels 2020

Kinderkledingmerken in de spotlight: Cars

Kennen jullie de kleding van cars jeans al?

Dit merk bestaat sinds 1982 en heeft een grote  jeans- en streatwearcollectie voor kids. De maten variëren van 92 tot en met 176. In de collectie Cars Jeans kinderkleding vind je leuke  jeans, rokjes en shirts met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Cars Jeans is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 92 tot en met 176. Dit is echt een merk voor stoere kids en je vindt veel leuke stuks in deze collectie. Stevige, sterke kleding waarin de kids ook fijn kunnen ravotten.

 

Wat denken jullie van deze trends? Zo zijn ze ook voor kids nog heel erg draagbaar.

Written by admin

Back to Top