in

Kijkje in mijn kast: WE fashion (shoplog)

(Last Updated On: May 9, 2021)

Enkele dagen geleden schreef ik al over verschillende Nederlandse modemerken en het leek me leuk om eens een kijkje in mijn eigen kast te geven, zeker omdat ik best wel wat Nederlandse en Belgische merken in mijn kast heb hangen.

Een van de merken waar ik onlangs wel enkele stuks van gekocht heb, is WE fashion. Daar had ik al enkele stuks van in huis, maar paste niet meer zo goed in alles. Laten we dat maar op de coronakilo’s steken, he?

Merkentrouw

Ik ben zelf qua kleding echt een ontzettend merkentrouw iemand: ik heb een heel standaard vrouwenlichaam met veel curves en dat maakt het voor mij best wel moeilijk om lekker zittende dameskleding te vinden, die ook nog eens mooi staat én niet al te duur is. In Antwerpen dook ik dan steevast een van de filialen van de plaatselijke WE-fashionwinkels binnen en zelfs nu ik niet meer in de buurt van een van de shops woon, winkel ik er erg graag online.

Capsule wardrobe

Ik had echt behoefte aan een upgrade van mijn kleding, enkele maanden geleden (volgens mij was het rond januari). Plus: ik kwam nét terug van een ooglasersessie waarbij ze eindelijk de cyste in mijn oog hadden weggekregen en had veel stress op mijn toenmalige werk: ik vond dat ik mezelf echt wel in de watten mocht leggen. Je weet misschien al dat ik heel erg hou van het maken van ‘capsule wardrobes’ voor mezelf, en dat is wat ik deed. Ik vind het heel fijn als ik zelf helemaal niet te veel moet kiezen en al mijn kleding leuk bij elkaar past.

Plus: ik had voor mezelf ook een kleurenanalyse bij mezelf gedaan en toevallig zaten daar best veel kleuren tussen in deze collectie: ideaal!

1

2

Anyway, hierboven zie je alvast enkele van de stuks die ik al in mijn kast heb hangen en die ik allemaal samen gekocht heb. Zie je wat ik bedoel met ze ongelofelijk gemakkelijk onderling te kunnen combineren?

In mijn kast heb ik nog een paar andere items van vorige collecties (ik ben ook vooral erg gek op hun doorknoopjurkjes, zoals je hierboven ziet), maar die kan ik ook erg leuk combineren met de rest van mijn garderobe. Als je van jurken houdt, moet je zeker hun jurken voor dames eens bekijken.

Waarom heb ik best veel kleding van dit merk?

Het leek me leuk deze vraag te stellen, aangezien ik een serie van deze blogpost ga maken: waarom heb ik vaak meerdere stuks van een merk? Wat trekt me zo aan aan dat merk? In dit geval is dat heel makkelijk:

  • Ook al heb ik een buikje, brede heupen en uitgesproken billen, hun kleding zit gewoon mooi en kleedt echt mooi af
  • Alles is echt erg leuk met elkaar te combineren
  • De prijzen zijn schappelijk
  • Na veel wassen, zien de kleren er nog altijd mooi uit
  • Er wordt regelmatig gewerkt met nieuwe soorten stoffen

Geschiedenis

Een beetje geschiedenis van dit merk: in 1962 werd het opgestart (toen heetten de winkels nog ‘hij’ en ‘zij’: en dat kan ik me nog herinneren van in mijn jeugd), in 1999 werden de winkels omgedoopt tot ‘we’. Er kwam (gelukkig voor mij ;)) ondertussen ook een webshop bij en voilà… We Fashion groeide nog meer.

 

Written by admin