in

10x mooiste kapsels van het moment (supersnelle kapsels)

(Last Updated On: July 12, 2019)

Op zoek naar de mooiste kapsels die je ook nog eens snel kan maken? Deze snelle kapsels zijn supersnel gemaakt zodat je je ‘s ochtends vroeg nog eens heerlijk kan omdraaien. Graag gedaan! Deze kapselinspiratie toont jou hele snelle haarstijlen zodat het helemaal niet zo erg is dat jij je overslapen hebt (of gewoon geen uren in je haar wilt steken). Kijk je snel mee naar de haartrends en haarstijlen die ik verzamelde en die je allemaal heerlijk last-minute nog in elkaar kan flansen?

   1. De mooiste kapsels: de low bun

  dameskapsels

  Prachtige lage knot, een van de supersnelle kapsels voor drukbezette vrouwen!

   1. Snel kapsel 2: een snel vlechtje

  snelle-dameskapsels

  Het lijkt geen snel kapsel maar dat is het zeker wel! Een snelle lage knot gecombineerd met een mooie vlecht. Erg snel als je goed kan vlechten: begin eerst met de vlecht te maken, en hou die streng apart. Dan maak je een rommelige low bun die je vastzet. Daarna drapeer je de vlecht met enkele onzichtbare speldjes. Klaar is je snelle kapsel!

   1. Een chique lage chignon

  kapsels
  Sommige kapsels maak je in een handomdraai zoals deze hele classy low bun of lage knot
   1. Een rommelig knotje: supersnel!

  makkelijke-knotjeskapsels
  Messy knotjeskapsels zijn superhip en ook echt wel mijn go-to snelle kapsels! Al helemaal wanneer ik de avond ervoor weer met nat haar in slaap ben gesukkeld… ik ga het denk ik nooit leren, haha! Gelukkig kan ik dan deze haarstijlen in een handomdraai maken!
   1. De messy top bun

  makkelijke-dotjes

  Wat een supersnel kapsel: deze bun combineert een messy bun met een top bun. Om je kapsel helemaal af te maken haal je nog enkele strengetjes uit je kapsel en laat ze nonchalant je gezicht framen. Supersnel, superhandig en een haartrend die voor mij echt deel uitmaakt van mijn vaste kapsels waar ik altijd uit kies – zeker als ik weer eens te vaak op snooze gedrukt heb, ik geef het toe.

   1. De rommelige knot

  hoge-bun
  Heb je maar weinig tijd en zoek je snelle kapsels? Deze bun of knotjeskapsel is heel snel gemaakt en staat nog leuk ook. Een van de mooiste en supersnelle vrouwenkapsels bij uitstek.
   1. De top bun of ballerina bun

  top-bun-kapsel

  Zoek je een kapsel dat je supersnel kan maken? Een prachtige top bun samen met een rechte pony is een grote hit! Ook heel leuk: je kapsel krijgt zo een vintage vibe (althans, dat vind ik toch).

   1. Lekker rommelig, leve de bobby pins

  rommelige-low-bun-kapsel

  Haarstijlen hoeven echt niet veel tijd in beslag te nemen: dit dameskapsel maak je snel met een elastiekje en enkele speldjes. Moet je kapsel de hele dag goed zitten? Spray er nog wat extra haarspray over en jouw dameskapsel zit de hele dag goed!

   1. Een los knotjeskapsel: supersnel kapsel

  kapsels voor dames
  Prachtige en snelle dameskapsels: maak je top bun nonchalanter door enkele strengen van je haar los te maken. Zo frame je je gezicht ook met enkele lokjes.
   1. Opsteekkapsels met versieringen

  messy-bun-kapsels

  Knotjeskapsels als trouwkapsels? Ook als trouwkapsel is een messy bun of een rommelig knotje heel erg geschikt! Steek er enkele mooie speldjes in en voilà, jouw bruidskapsel is klaar!

  Super snel haar

  Ik ben helemaal into deze haarstijlen. Oké, ik wil er best wel verzorgd uitzien, maar ik kan echt geen halfuur voor de spiegel staan ‘s ochtends om mijn haar te fixen, hoor! In een halfuur ben ik meestal omgekleed, heb ik mijn haar en make-up gedaan. Slaap laten voor mijn uiterlijk, dat heb ik eigenlijk nooit gekund. Ik denk dat ik mijn bedje daarvoor ietsje te graag zie.

  Yes, helemaal mijn ding. Ik maak zelf heel erg vaak een knotje (een top bun staat mij op een of andere manier echt helemaal niet… ik heb denk ik een te langwerpig gezicht ervoor, en het maakt mijn gezicht alleen nog maar langer, dat kan ik missen als kiespijn).

  Kapsels voor vrouwen (die zich misschien een beetje overslapen hebben)

  Deze haartrends heb ik alvast gespot: kapsels moeten snel klaar zijn (dus het liefst van al snelle vlechtkapsels, opsteekkapsels of mooie knotjeskapsels).

  Dat gezegd zijnde: het allersnelste kapsel kan ook een toffe paardenstaart zijn of heel simpel: een kort kapsel! Ahja, als je een pixie haarstijl hebt bijvoorbeeld, is je haar supersnel in model gebracht. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat je tussendoor veel sneller naar de kapper moet om je korte lokken te onderhouden.

  Tips voor handelbaar haar ‘s ochtends

  Het helpt ook heel erg als je overschakelt op natuurlijkere merken shampoo en conditioner, heb ik zelf gemerkt. Toen ik mijn Lush shampoo en conditioner gebruikte, merkte ik dat mijn haar zachter werd en er terug heel veel slag in mijn langere haren kwam. Gek, dat had ik jarenlang niet meer gezien in mijn haar. Ohja, en gewoon ook niet in slaap vallen met nat haar… da’s voor mij nog wel een dingetje om op te letten! Ik ben het type dat met halfnat haar in bed kruipt, in slaap sukkelt en vervolgend de ochtend erna met een bos extreem wild haar opstaat. Ontembaar, als ik dat mag toegeven.